Aybars1979
Üye
muhtemel teknosa için hediye kartı vardır. ermenistan ab üyesi değil.Neden Teknosa?
Ermenistan AB üyesiydi değil mi?
muhtemel teknosa için hediye kartı vardır. ermenistan ab üyesi değil.Neden Teknosa?
Ermenistan AB üyesiydi değil mi?
Keşke hediye çeki bende de olsa Güldür Güldür den Şevket : )Hediye çekim var.
şuan ne kullanıyorsunuz?Hediye çekim var.
şuan ne kullanıyorsunuz?Hediye çekim var.
l735 alınır bir cihaz değil bence hayal kırıklığı zaten o yüzden fiyatta keskin bir düşüş oldu. aynı zamanda çıkmış olmalarına rağmen aynı düşüş l830 da olmadı.@Aybars1979
L 735 mi L 640 XL ' mi?
L 640 'ın iki ayrı boyutta çıkması da iyi olmuş.l735 alınır bir cihaz değil bence hayal kırıklığı zaten o yüzden fiyatta keskin bir düşüş oldu. aynı zamanda çıkmış olmalarına rağmen aynı düşüş l830 da olmadı.
Oğuzhan, Satışa sunulduğu gün seçeneğini kaldırıp, Teknosa'ya geldiği gün şeklinde yazmanız lazım.5800... Lumia 925'imin ekranı kırılınca hediye çeki verdiler. Çeki istediğim zaman kullanabilirim, süre kısıtlaması yok.
Doğru tabi ki. İnsanları yanlış yönlendirmişim abooooooo...L 640 'ın iki ayrı boyutta çıkması da iyi olmuş.
Kullanıcılıar için bir seçenek.
Oğuzhan, Satışa sunulduğu gün seçeneğini kaldırıp, Teknosa'ya geldiği gün şeklinde yazmanız lazım.
Ve 8 gblık alandan sade 1.25-2gb arası yer kalması gidip birde sd kart alman lazımaynen sony m4 aqua 200tl fiyat farkı ile girdi piyasaya donanım olark daha iyi ve suda geçirmiyo tek eksiği 5" olması kafama yatmıyor.

Microsoft Lumia'ya geçen tüm eski Nokia Lumia kullanıcılarına 90 $'lık Gameloft oyun paketi hediye!
Eski Nokia Lumia kullanıcılarına özel Microsoft Lumia kampanyası 5 Haziran'da başlıyor! 30 Kasım'a kadar sürecek kampanya kapsamında Microsoft Lumia satın alan tüm eski Nokia Lumia kullanıcıları 90 dolar değerindeki Gameloft oyun paketinin sahibi olacak. Popüler mobil oyunlarıyla oyun severlerin gözdesi olan Gameloft'un Asphalt Overdrive (19,99 dolar değerinde), Pastry Paradise (19,99 dolar değerinde) ve Rival Knights'tan (49,99 dolar değerinde) oluşan 3 popüler oyunu, kampanyadan yararlanan Nokia Lumia kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak.
Piyasadaki tüm Nokia Lumia cihazlarını kapsayan kampanyaya katılmak için Nokia Lumia kullanıcılarının tek yapması gereken, yeni Microsoft Lumia cihazlarıyla mağazadan "Switch Gift App" uygulamasını indirmek olacak. Eski Nokia telefonunun IMEI numarasını ve iletişim bilgilerini uygulamada yer alan alana giren tüm kullanıcılar, alacakları e-postada yer alan oyun linklerini tıklayarak oyunları ücretsiz olarak indirebilecekler.
işin kötüsü androidde sd kart bir işe yaramıyor pek, oyun ve uygulama kurulamıyor.Ve 8 gblık alandan sade 1.25-2gb arası yer kalması gidip birde sd kart alman lazım![]()
Yanlış...eğerki cihazınız rootlu ise taşıyabilirsiniz birçok uygulamayı haritalar da dahil ..benim 930 a unlock için uğraşamadım daha ona da olabilir gibime geliyor ah ah eskiden 6.5 win.varken omniamda ne taklalar attırıyorduk ...işin kötüsü androidde sd kart bir işe yaramıyor pek, oyun ve uygulama kurulamıyor.
androidden bahsediyorsunuz diilmi lumialarda böyle bir sorun yok zaten 930 lumia danmı bahsediyorsunuz ne için unlock edeceksiniz?Yanlış...eğerki cihazınız rootlu ise taşıyabilirsiniz birçok uygulamayı haritalar da dahil ..benim 930 a unlock için uğraşamadım daha ona da olabilir gibime geliyor ah ah eskiden 6.5 win.varken omniamda ne taklalar attırıyorduk ...
cihazı niye root edeyimki? güvenli bişi olsa google zaten kendisi sınırlamazdı ayrıca bendeki cihazda işe yaramadı root etmekte. saçma sapan bişiler oldu sinir oldum bıraktım uğraşmadım daha fazla. zevk vermiyor bana root atmak rom atmak vs boşi iş benim birader pc ye ayda bir format atardı anlamsız bir şekilde ona benziyor durum.Apx uygulamaları bulup yüklemek için .. Kırılmış yazılımlar için,unlock yapacağım gerekli uygulamaları edinip..ve evet android den bahsettim demin.
ona bişi deme hakkım yok kimisi arabasını modifiye sever kimi yıllarca koltuklardan naylonunu bile çıkarmaz demek istediğim sd kart şuan andoid için bi işe yaramıyor ya ben tablete pc den müzik resim vb gibi dosya bile atamıyorum karta.Rot konusunda tartışmayacağım.ben cihazın admini olmak isterim şahsen .değişik romlar atarak cihaza çok farklı uygulamalar kazandırılabiliyor bilerek uğraşmak lazım.istediğin dosyaya erişim hakkı kazanıyorsun bu bile yeterli bir sebep..