papakudioflu
Emekli Yönetici
Mayıs ayı içinde bekleniyor. Aslında Nisan'da gelecekmiş ama Global'den kaynaklanan bir sorundan dolayı şu anda olan bir gecikme yaşanıyor.Mağazadan haber ver ustaa ne zaman geliyor bizim pazara![]()
Mayıs ayı içinde bekleniyor. Aslında Nisan'da gelecekmiş ama Global'den kaynaklanan bir sorundan dolayı şu anda olan bir gecikme yaşanıyor.Mağazadan haber ver ustaa ne zaman geliyor bizim pazara![]()
ms türkiye sitesinde çok yakında ibaresi kalktı eli kulağındadır bugün yarın satışa çıkar artık.Haziran oldu artık, bekliyoruz en kısa süre içerisinde...
sadece ms e ait bir durum değil asus zenphone 2 ninde hatırı sayılır bir bekleyeni olduğuna eminim üstelik ya aynı zaman diliminde tanıtıldılar. her ikisininde gelişi haziran ayında olması bekleniyor, sanırım pazarlama stratejisi devreye giriyor heriki telefonda fiyat/performans telefonu (gerçi zenfone 2 daha çok uyuyor bu tabire) o yüzden stokları büyük oranda nüfusu kalabalık gelir durumu düşük ülkelere ayırmış olabilirler diye geçiyor aklımdan.Resmen 3. dünya ülkesiyiz. Birde türkiye pazarı bizim için önemli diyorlar! Bekle bekle iliğimiz kurudu be. Temmuz Ağustos döneminde iyi cihaz gelmezse bayağı kullanıcı diğer platformlara kayar.
Sana katılıyorum her dalda bizi önemsemiyorlar ya ürünü geç verirler ya özellikleri kısarlar biz hep azla yetiniyoruzResmen 3. dünya ülkesiyiz. Birde türkiye pazarı bizim için önemli diyorlar! Bekle bekle iliğimiz kurudu be. Temmuz Ağustos döneminde iyi cihaz gelmezse bayağı kullanıcı diğer platformlara kayar.
ürün amerikada bile satışa çıkmadı daha 3. dünya ülkesi olmakla alakası yok.Sana katılıyorum her dalda bizi önemsemiyorlar ya ürünü geç verirler ya özellikleri kısarlar biz hep azla yetiniyoruz
ABD de bile yok demiştiniz ya.. Buna göre normal gözüküyor.valla bu kadar gecikmesi normal değil aslında zenfone 2 yi bir nebze anlarım neden gecikir ama bunu açıkcası anlamadım pek. hem pazarda yer edenimek için debelen dur hemde tanıttığın bir orta segment bir cihazı aylarca piyasaya sürme. gösteripte vermemek diye buna denir aslında. sosyal medyada sorulan sorularıda cevapsız bırakmışlar
sanmam hele hele abd pazarına sunmamaları gibi bir durum zaten yok AT&T nin sitesinde "coming soon" yazıyor 640xl için, ayrıca microsoft tr sitesindede çok yakında ibaresi kalktı getirmedikleri modelleri hiçbiri koymuyor, muhtemel bugün yarın satışa çıkar dağıtımdadır diye düşünüyorum. tahminim bu hafta olmazsa en geç önümüzdeki hafta raflardaki yerini alır. ama çok geciktiler başta açıklanan 900tl fiyattın üzerinde gelirse bence satışta zorlanırlar.ABD de bile yok demiştiniz ya.. Buna göre normal gözüküyor.
Ancak, ORtadoğu ülkelerinde satış yapılıp bizim burda olmaması da enteresan geliyor.
Belki de Türkiye pazarına sunmayacaklar desem... Haziran da geleceği söyleniyordu.
Anlaşılmaz bir şey..
Bizden kimse kim var ki kaysın üstadımResmen 3. dünya ülkesiyiz. Birde türkiye pazarı bizim için önemli diyorlar! Bekle bekle iliğimiz kurudu be. Temmuz Ağustos döneminde iyi cihaz gelmezse bayağı kullanıcı diğer platformlara kayar.
Ekstradan Geçen yıl bu zamanlar 930'un tanıtımı yapılalı 2 ay olmuştu ve Global satış yanlış hatırlamıyorsam ağustos ayında başlamıştı. Yanlışsam düzeltin.sadece ms e ait bir durum değil asus zenphone 2 ninde hatırı sayılır bir bekleyeni olduğuna eminim üstelik ya aynı zaman diliminde tanıtıldılar. her ikisininde gelişi haziran ayında olması bekleniyor, sanırım pazarlama stratejisi devreye giriyor heriki telefonda fiyat/performans telefonu (gerçi zenfone 2 daha çok uyuyor bu tabire) o yüzden stokları büyük oranda nüfusu kalabalık gelir durumu düşük ülkelere ayırmış olabilirler diye geçiyor aklımdan.
Doların yükselmesi nedeniyle daha da yukarı çıkabilir.sanmam hele hele abd pazarına sunmamaları gibi bir durum zaten yok AT&T nin sitesinde "coming soon" yazıyor 640xl için, ayrıca microsoft tr sitesindede çok yakında ibaresi kalktı getirmedikleri modelleri hiçbiri koymuyor, muhtemel bugün yarın satışa çıkar dağıtımdadır diye düşünüyorum. tahminim bu hafta olmazsa en geç önümüzdeki hafta raflardaki yerini alır. ama çok geciktiler başta açıklanan 900tl fiyattın üzerinde gelirse bence satışta zorlanırlar.
doların yükselmesi fiyatları etkileyeceğini sanmam muhtemel fiyatı açıkladıklarında forward işlemlerini yapmışlardır. adet bazlı düşündüğünde büyük rakam yapar riske atmazlar bu tarz firmalar kendilerini. ama olurda satış patlaması falan yaparsa sonraki gelecek partilerde fiyat değişmesi olabilir. wp10dan önce reklam işine asılacaklarını düşünmüyorum ama 640xl özelliklerinde wp10 ready diye özellikle vurguluyorlar(neden böyle bir ihtiyaç hissediyorlar oda ilginç). tüm mağazalarda yerini alır ama dediğim gibi şuan fiyat donanım olarak muadilleri ile başabaş görünüyor. mağazalardaki satıcılar fiyata göre android olan muadillerini alacaklara önereceklerdir.(örnek ascend g7) genelde bayanlar bütük ekran telefona meraklı olduklarından onlar için şuan tek cazip tarafı arka kapaklarının değiştirilebiliyor olması olacaktır yoksa satıcıların çoğu ne sattığından bihaber durumda.Doların yükselmesi nedeniyle daha da yukarı çıkabilir.
Bu bir şanssızlık olur.
Büyük bir patlama yaşanır diye düşünüyorum.
- Bunu düşünerek her şeye rağmen 700-900 arası bir rakamla piyasaya sürerlerse
- Reklamı iyi yaparlarsa(Gazete ve Tv ler de dahil)
- Tüm ünlü mağazalarda da tezgahlarda yerini alırsa
Bunlara ek olarak, bir kaç yerde bizzat yaşadım veya şahit oldum.doların yükselmesi fiyatları etkileyeceğini sanmam muhtemel fiyatı açıkladıklarında forward işlemlerini yapmışlardır. adet bazlı düşündüğünde büyük rakam yapar riske atmazlar bu tarz firmalar kendilerini. ama olurda satış patlaması falan yaparsa sonraki gelecek partilerde fiyat değişmesi olabilir. wp10dan önce reklam işine asılacaklarını düşünmüyorum ama 640xl özelliklerinde wp10 ready diye özellikle vurguluyorlar(neden böyle bir ihtiyaç hissediyorlar oda ilginç). tüm mağazalarda yerini alır ama dediğim gibi şuan fiyat donanım olarak muadilleri ile başabaş görünüyor. mağazalardaki satıcılar fiyata göre android olan muadillerini alacaklara önereceklerdir.(örnek ascend g7) genelde bayanlar bütük ekran telefona meraklı olduklarından onlar için şuan tek cazip tarafı arka kapaklarının değiştirilebiliyor olması olacaktır yoksa satıcıların çoğu ne sattığından bihaber durumda.
