papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Az önce konuştum. Bu fiyata Türkiye ekibi de şaşırmış. Adamlar 130$'a satılıyor her yerde dedi. Bizde 260$Maalesef
Az önce konuştum. Bu fiyata Türkiye ekibi de şaşırmış. Adamlar 130$'a satılıyor her yerde dedi. Bizde 260$Maalesef
Fiyatı onlar belirlememiş mi?Az önce konuştum. Bu fiyata Türkiye ekibi de şaşırmış. Adamlar 130$'a satılıyor her yerde dedi. Bizde 260$
Şimdi vergi mergi hikayesi de değil bu iş. Toplam vergi %38+115 lira maktu vergi. Yani taşlar çatlasın 220$ o da eder 506 lira. 600'e hangi hesap yöntemiyle ulaşılmış anlamış değilim.
Lumia Türkiye ekibi pazar araştırmasını yapıyor, muhtemel rakip analizlerini çıkarıyor, fiyatı Globalle birlikte tepe yöneticileri belirliyor.Fiyatı onlar belirlememiş mi?
Lumia Türkiye ekibi pazar araştırmasını sanırım lüks pazarlarda yapıyor fiyatı o yüzden yüksek belirliyorlarLumia Türkiye ekibi pazar araştırmasını yapıyor, muhtemel rakip analizlerini çıkarıyor, fiyatı Globalle birlikte tepe yöneticileri belirliyor.
bunu ızledım sızden de bılgı almak ıstedımBirazdan silerler paylaşımını. Benimkini silmişlerdi.
Güzel haberMicrosoft Lumia 535, 599 TL ile satışta:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kampanyanın neresi güzel? vadeli fiyatı 1000tl den fazlaya geliyor telefonun. yurtdışı satış fiyatı 130 dolar olan bir telefondan bahsediyoruz yanlışım yoksa. bu resmen soygunculuk. telefonu eşime almak için baya bekledim soğudum resmen.Lumia 535 ve Windows tablet ikisi bir arada güzel bir kampanya.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefon? + tablet? + turkcell faturası? hepsi dahilkampanyanın neresi güzel? vadeli fiyatı 1000tl den fazlaya geliyor telefonun. yurtdışı satış fiyatı 130 dolar olan bir telefondan bahsediyoruz yanlışım yoksa. bu resmen soygunculuk. telefonu eşime almak için baya bekledim soğudum resmen.
telefon+tablet+ fatura değil maalesef. telefon +internet(yani konuşma faturasıda yok).telefon? + tablet? + turkcell faturası? hepsi dahil
hem yurtdışı fiyatlarını baz alacaksak zaten Türkiye'den hiç bişi alınmaz?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?