Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft hesabı degiştirmek için telefon sıfırlamaya son
Sponsorlu Bağlantılar
mesutcinik
Üye
bu güzel oldu
katil_197
Üye
paralı oyunları hepsini tek hesap altında indirelim ama iphone gibi olması bi hesabı sadece 5 daha apple ürünü kullana biliyor
PureFood
Üye
Ohaaaa harbiden Microsoft bombayı patlattı müthiş haber müthiş inanamıyorum sayın seyirciler
evet, bu konuda herhangi bir kısıtlama yok. Bakalım ileriki zamanlarda bu değişiklik ne gibi bir durum doğuracak.
OozyStaw
Üye
Teşekkürler Abi
- - - Eklendi - - -
Abi bu kadar büyük şirketler bu kadar göze batan ve bedavacı bir açığı affetmezler gibime geliyor , önlemlerini alırlar olmadı sen asphalt 7 yi alırısn ben Modern Combat ı Gökçen başkasını özgür abiler başkasını geçinir gideriz
n000k
Üye
çok iyi haber bu yaa
serinaga
Üye
Wp8'in imajını (kopyasını) aynı marka ve model bilgisayara attım, Ms hemen fark etti arkadaşlar. Uzun lafın kısası kimse heveslenmesin ortak hesap vs. Ms bu konuları çoktan aşmış ...
kaygisiz43
Üye
Bu güzel haber gerçektende yani biz o kadar güncelleme filan takılmışken bence bu daha önemli birşeydi ki halletmişler