Microsoft hesabı degiştirmek için telefon sıfırlamaya son

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu güzel oldu :naughty:

katil_197

katil_197

Üye
paralı oyunları hepsini tek hesap altında indirelim ama iphone gibi olması bi hesabı sadece 5 daha apple ürünü kullana biliyor :D

PureFood

PureFood

Üye
Ohaaaa harbiden Microsoft bombayı patlattı :D :D müthiş haber müthiş inanamıyorum sayın seyirciler :D

man20

man20

Üye

ben de tam olarak bundan bahsediyordum:kop:

Olmadı forum adına ortak hesap acalim:)

Şakasi bile hoş degil kimse teklif etmesin:nono:
ben de tam bunu düşünüyordum. maxicep ortak hesap açarız ve ihtiyacı olanlara yardım etmiş oluruz. hayat hesabı paylaşınca güzel :oke:

respection123

Üye

ben de tam bunu düşünüyordum. maxicep ortak hesap açarız ve ihtiyacı olanlara yardım etmiş oluruz. hayat hesabı paylaşınca güzel :oke:
Peki Bu Hesaplardan İndirilen Ücretli uygulamalar Başka Bi Cihazda Aynı Hesap Altında Ücretsiz olarak İniyormu ? :hmmm

katil_197

katil_197

Üye
Evt :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Turgay olarak birden çok telefon satın almış olabilirim. Birde oyun satın aldıysam o oyunu nerede oynayacağıma da bırakın karışmasınlar yani.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Peki Bu Hesaplardan İndirilen Ücretli uygulamalar Başka Bi Cihazda Aynı Hesap Altında Ücretsiz olarak İniyormu ? :hmmm

:evet: evet, bu konuda herhangi bir kısıtlama yok. Bakalım ileriki zamanlarda bu değişiklik ne gibi bir durum doğuracak.

:tşk:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Teşekkürler Abi :)

- - - Eklendi - - -

Abi bu kadar büyük şirketler bu kadar göze batan ve bedavacı bir açığı affetmezler gibime geliyor :hmmm , önlemlerini alırlar olmadı sen asphalt 7 yi alırısn ben Modern Combat ı Gökçen başkasını özgür abiler başkasını geçinir gideriz :D :D

n000k

n000k

Üye
çok iyi haber bu yaa :)

serinaga

serinaga

Üye
Wp8'in imajını (kopyasını) aynı marka ve model bilgisayara attım, Ms hemen fark etti arkadaşlar. Uzun lafın kısası kimse heveslenmesin ortak hesap vs. Ms bu konuları çoktan aşmış ...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu güzel haber gerçektende yani biz o kadar güncelleme filan takılmışken bence bu daha önemli birşeydi ki halletmişler :)

Üst Alt