Tavsiye Microsoft eleştiri

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Samsung ve apple'i kolay kolay geçemezsin bu devirde. Niye mi? Çok kolay çünkü çoğu insanın kafasında sadece bu iki marka var. Htc telefon tanıtıyor kimsenin umuru duymuyor aynısı sony ve lg için de geçerli. Ama dün mesela s6 tanıtılınca hemen heryerde "samsung bombayı patlattı milyonların beklediği cihaz geldi" gibi haberler çıkıyor. Aynısı ve daha beteri Apple için de geçerli. Ama gelin görün ki başka markaların cihazları umurlarında değil.
22 milyar dolar para kazanılmış bir dünya pazarında bunun 18'ini kendi başına kazanan apple, samsung olmak üzere bütün android ve Wp üreticilerine nal toplatıyor. Apple atıyor cihazı ortaya herkes kapışıyor arkasından geri kalana samsung s6 non plus ultra neo grand plus extra'yı veriyor sonra vay niye wp satmıyor vay efendim nokia android kullansaydı dünyayı ele geçirirdi falan gibi rüyalar çıkıyor ortaya. Sony lg ve htc mis gibi telefonlar üretiyor hemde o herkese başarı üfleyen android'i kullanıyor'da ne oluyor? Anca milyonlar kazanıyor. Şimdi soracaksınız az para mı diye. Cevap: Evet az para hemde çok az para.
Burda istediğimiz kadar ms'ye kızalım duralım sisteme halen gelmeyen otg'den bahsedelim adamlar file manager'i olmayan telefonla 18 milyar kazansın.
Lumia'ların az satmasının sebebi wp DEĞİL. 3000tl verip sadece candy crush oynayıp facebook'a giren bir toplumdan bahsediyoruz. Yola çıkın sorun android veya ios ney diye hiç biri bilmez ne olduğunu.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, StartTheGame ve ceza87

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Sana sadece guluyorum :D Samsung Galaxy S3 e bile takacagin basit bi kapak arkası parçayla bu özelliği dahil edebiliyorsunuz yani çoktandır telefonları destekliyor . Telefonu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar diyen arkadaşı ise bir turlu anlamıyorum

Asıl ben sizi anlamıyorum... Cevap vermeyeceğim :)
Sürekliliği olmayan iş, iş değildir. İnsanlara kullanmadıkları teknolojileri satarak para kazanamazsınız. Para kazanamazsınız da sürekliliğiniz olmaz. Ne demişiz iki gün önceki haberimizde?
Android Platformunda Üreticiler Kâr Sorunu Baş Göstermeye Başladı! - MaxiCep
Yani sonuç olarak donanım şişirme furyası geçti deniz bitti. Şimdi işini iyi yapanların para kazanma vakti. Yukarıda linkini verdiğim konuyu okursanız kâr oranı ve satış rakamlarında absürtlüğü daha iyi anlarsınız.

Abi evet Windows için bu çok büyük bir fırsat ama değerlendirebilene eğer ki tizen e kaptırırsa piyasayı dahada toplayamaz çabuk olmaları lazım bence

• Beğen
Tepkiler: navigo
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Asıl ben sizi anlamıyorum... Cevap vermeyeceğim :)

Abi evet Windows için bu çok büyük bir fırsat ama değerlendirebilene eğer ki tizen e kaptırırsa piyasayı dahada toplayamaz çabuk olmaları lazım bence
Samsung Tizen'i akıllı telefon pazarında kısa sürede yukarılara oynayacak seviyeye getiremez. Bu çok büyük yatırımlar gerektirir ki Samsung'un altı yıl sonra ilk defa Güney Koredeki çalışanlarının maaşlarını donduracak kadar sıkıntıda olduğunu ana sayfadaki yazımda paylaşmıştım. Bugün yeni bir işletim sistemini bu üç büyük platformun önüne atmak için en az 20 milyar dolarla desteklemek gerekir. Tabi bu dediğim mevcut şartlarda geçerli.

Geçen yıl bu işten 18 milyar dolar net kar elde etmiş Apple, her çeyrekte yaklaşık 25 milyar dolar kazanan Microsoft ve Google varken Samsung, biraz daha güçlenmeden böyle birşeye kalkışırsa bu Tizen'in sonu olur.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Tizen'i akıllı telefon pazarında kısa sürede yukarılara oynayacak seviyeye getiremez. Bu çok büyük yatırımlar gerektirir ki Samsung'un altı yıl sonra ilk defa Güney Koredeki çalışanlarının maaşlarını donduracak kadar sıkıntıda olduğunu ana sayfadaki yazımda paylaşmıştım. Bugün yeni bir işletim sistemini bu üç büyük platformun önüne atmak için en az 20 milyar dolarla desteklemek gerekir. Tabi bu dediğim mevcut şartlarda geçerli.

Geçen yıl bu işten 18 milyar dolar net kar elde etmiş Apple, her çeyrekte yaklaşık 25 milyar dolar kazanan Microsoft ve Google varken Samsung, biraz daha güçlenmeden böyle birşeye kalkışırsa bu Tizen'in sonu olur.

Ama abi Microsoft elini çabuk tutmaz ise başka firmalarda destekleyebilir tizeni ha ömrü ne kadar olur bir kaç firma kargaşası arasında onu bilemem , ama Microsoft cidden wp a ilgi bekliyorsa hızı arttırmalı bence

Üst Alt