Tavsiye Microsoft eleştiri

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft eleştiri
Arkadaşlar S6 nın tanıtımını izliyorum böyle rezalet görmedim , bizdeki nerdeyse tüm özellikleri çalmış adamlar , Kablosuz şarj desteği , pureview teknolojisi , Nokia beam e kadar çalmışlar ben böyle rezalet görmedim sadelik , arayuz , hepsi nerdeyse iPhone ile bizim karışımımız ve benim yakındığım şey Microsoft veya Nokia nın böyle reklam yapamaması siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Ve şuan samsung a çok sinirliyim Microsoftun yerinde olsam valla dava açardım

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Adamlar en iyi seyi yapior piyasada olan birseyi caliolar gelistiriyolar birkac yararli ozellik daha ekleyip sunuyorlar ve herzaman bu yaptiklari asilinin daha iyisi oluyor .d

• Beğen
Tepkiler: navigo
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Merak etmeyin yakında samsung gene microsoft ve apple a milyar dolarlık tazminat ve telif hakkı ihlali nedeniyle ödeme yapar.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve StartTheGame
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
kuruş kuruş yapar onlarıda :D

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve emz
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bazi seyler icin cesur dawranmak gerek kullanicilyi memnun etmek gibi

emz

emz

Üye
Samsung yine kamyonla apple ve ms e para gönderir merkezin önüne yığdırır :ehe. Apple ile olan dava da yapmışlığı var :ehe. Ns hepsini patentledi onların. Yazılımına kadar patent var. Yakında samsung iyi bir wp telefon üretmezse vak gör ms nasıl davalar açıyor :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve StartTheGame

zbahadir

Üye
Microsoft elini çabuk tutmadığı tembel davrandığı için oluyor. Microsoft'un elinde o kadar adam var ama bir şey yapıyorlar sonra onu yarım bırakıp bir kaç ay yatıyorlar. MS gerçek gücünü iyi kullansa şimdiye kadar Windows 10 Phone bitmiş olabilirdi. Yüzünü gösterir ürünü zamanında çıkarmazsan adamlar senden önce yaparlar bu sistem böyle.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve byibo
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft elini çabuk tutmadığı tembel davrandığı için oluyor. Microsoft'un elinde o kadar adam var ama bir şey yapıyorlar sonra onu yarım bırakıp bir kaç ay yatıyorlar. MS gerçek gücünü iyi kullansa şimdiye kadar Windows 10 Phone bitmiş olabilirdi. Yüzünü gösterir ürünü zamanında çıkarmazsan adamlar senden önce yaparlar bu sistem böyle.

Hayır onu bırak kardeşim Wp 10 dan 10 tane yaparlardı bence bu zamana kadar ekipmanı en becerili ekipman ( Nokia Microsoft karışımı bir ekipmandan daha becerili ne olabilir ?) en iyi bilgisayarları donanımsal olarak barındıran kuruluştur Microsoft aynı zamanda ki yani bence böyle yapmaları akıl almaz birşey

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve zbahadir
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Samsung benzer modelleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor.
Ben şahsen Samsung'u asla tercih etmem, çevreme de tavsiye etmem.
Her modele ufak tefek özellikler ekleyip yeni model gibi piyasaya sunan, çıkarttığı ürünlere fahiş fiyatlar biçip kullanıcıyı sömüren bir firmayı tercih edemem.

Ancak bu yaşananların sebebi bana göre Microsoft'un tembelliği diye düşünüyorum. Samsung'dan daha hızlı davranabilirlerdi.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve BLasTeaR
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ya beyler siz bu ms yi gozunizde cook buyutuyosunuz tel piyasasinda suan cinli bir firma bnm gozumde nokia ile kalbimizi caldi kimki ms w10u hemen versin o

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Ya beyler siz bu ms yi gozunizde cook buyutuyosunuz tel piyasasinda suan cinli bir firma bnm gozumde nokia ile kalbimizi caldi kimki ms w10u hemen versin o

aynen bu konuda çok haklısın ms dir dedik koskosa şirket dedik ama olmadı.

saynesim

saynesim

Üye
bunlar samsung ve Microsoftun anlaşması eleştiri yapmaya gerek yok adamlar anlaşıyor zaten Microsoft ne paralar almıştır Samsung'dan

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Samsung yalnızca telefon üreten bir firma değil ama adamlar her konuda iyi çalışıyor telefon konusunda yazılım konusunda sevmesemde hızlı çalışıyor. Microsoft dünya yazılım devi olarak görülüyor ama hala windows 10'u beklemeye devam ediyoruz. Elinde dünya kadar yazılım mühendisi var adam gibi güncelleme, sisteme beklenen özellikler hala yok.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve Yağız Ryan

mzcoools

Üye
Arkadaşlar ben telefona reset atmadan önce tüm uygulamaları sd ye aktardım resetten sonra bunlar diğer kısmında görünüyor ve uygulama yükleme yerini sd kart yapa bastığımda eski uygulamaları sileceğini söylüyor yok mudur bir çözümü herşeyim kartta kaldı ne yapmalıyım?

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Bırakın bu işleri arkadaşlar samsung geliştirip geliştirip sunuyormuş. Övüp övüp bitiremediğiniz ms ne yaptı Allah aşkına Bi win10 var tam bir vaka, ne Bi güncelleme ne bi yazılım farklılığı, manasız bir sistem.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame

Koradam

Üye
Arkadaşlar S6 nın tanıtımını izliyorum böyle rezalet görmedim , bizdeki nerdeyse tüm özellikleri çalmış adamlar , Kablosuz şarj desteği , pureview teknolojisi , Nokia beam e kadar çalmışlar ben böyle rezalet görmedim sadelik , arayuz , hepsi nerdeyse iPhone ile bizim karışımımız ve benim yakındığım şey Microsoft veya Nokia nın böyle reklam yapamaması siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Ve şuan samsung a çok sinirliyim Microsoftun yerinde olsam valla dava açardım
Sana sadece guluyorum :D Samsung Galaxy S3 e bile takacagin basit bi kapak arkası parçayla bu özelliği dahil edebiliyorsunuz yani çoktandır telefonları destekliyor . Telefonu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar diyen arkadaşı ise bir turlu anlamıyorum

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Param olsa Sony veya HTC alacağım gerisi yalan L920 bezdirdi beni

• Beğen

skynet

Üye
Abi kim ne derse desin samsung bu sefer dersine iyi çalışmış :alkis
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ceza87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sürekliliği olmayan iş, iş değildir. İnsanlara kullanmadıkları teknolojileri satarak para kazanamazsınız. Para kazanamazsınız da sürekliliğiniz olmaz. Ne demişiz iki gün önceki haberimizde?
Android Platformunda Üreticiler Kâr Sorunu Baş Göstermeye Başladı! - MaxiCep
Yani sonuç olarak donanım şişirme furyası geçti deniz bitti. Şimdi işini iyi yapanların para kazanma vakti. Yukarıda linkini verdiğim konuyu okursanız kâr oranı ve satış rakamlarında absürtlüğü daha iyi anlarsınız.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve GianniInfantino
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Waybe video guzeldi bu samsung haketen bu sefer yapmis isletim sistemine laf atmayada gerek yok o cihaz 3 4 sene goturur kullanicisini rahatlikla

• Beğen

Üst Alt