Microsoft Edge Tarayıcısında Web Whatsapp'a Girmenin Yolu

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Edge Tarayıcısında Web Whatsapp'a Girmenin Yolu
Merhaba Arkadaşlar.

bunun için bir çözüm paylaşmış, ben de sizler için çevirip paylaşıyorum.
Görseller bana aittir.

1.Adım: WhatsApp Web
’i Edge üzerinde açın. Normalde web.whatsapp.com adresine girdiğimizde bizi ana sayfada telefonumuza okutmamız için bir QR kodu karşılar. Ancak Edge’de QR kodunu göremiyoruz.

2.Adım: Edge üzerinde QR koduna ulaşmak için F12 tuşuna basarak veya sağ üst köşedeki 3 noktaya tıklayarak geliştirici ayarlarına gidiyoruz.

3.Adım: Geliştirici ayarlarında “Önkünme” sekmesine tıklıyoruz.

4.Adım: Burada “Mod” altındaki “Kullanıcı aracısı dizesi” kısmına tıklayarak onu Microsoft Edge’den Opera, Chrome veya Mozilla Firefox’tan herhangi birine getiriyoruz.

Şimdi WhatsApp Web ana sayfasına dönerek QR kodunu bulabilir ve telefonumuzla eşleştirebiliriz.

Kaynak:

Son düzenleme:

Rygebin

Rygebin

Üye
Merhaba Arkadaşlar.

bunun için bir çözüm paylaşmış, ben de sizler için çevirip paylaşıyorum.
Görseller bana aittir.

1.Adım: WhatsApp Web
’i Edge üzerinde açın. Normalde web.whatsapp.com adresine girdiğimizde bizi ana sayfada telefonumuza okutmamız için bir QR kodu karşılar. Ancak Edge’de QR kodunu göremiyoruz.

2.Adım: Edge üzerinde QR koduna ulaşmak için F12 tuşuna basarak veya sağ üst köşedeki 3 noktaya tıklayarak geliştirici ayarlarına gidiyoruz.

3.Adım: Geliştirici ayarlarında “Önkünme” sekmesine tıklıyoruz.

4.Adım: Burada “Mod” altındaki “Kullanıcı aracısı dizesi” kısmına tıklayarak onu Microsoft Edge’den Opera, Chrome veya Mozilla Firefox’tan herhangi birine getiriyoruz.

Şimdi WhatsApp Web ana sayfasına dönerek QR kodunu bulabilir ve telefonumuzla eşleştirebiliriz.

Kaynak:
Yazı için teşekkürler Edge için güzel oldu :ehe

cihanata_1

cihanata_1

Üye
:tşk:

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.

Üst Alt