Esendağlı
Üye
Neden olmasın ki, bu arada tasarım çok güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bi'şey gelebilir mi?

Neden olmasın ki, bu arada tasarım çok güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 925'e rötuş yapılmış gibi duruyor. Özellikler güzel.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 925'e rötuş yapılmış gibi duruyor. Özellikler güzel.
940XL dan sonra ultra amiral gemi ipucu varmı abi

l925 nokianın orijinal tasarımı kullanamaz.Lumia 925'e rötuş yapılmış gibi duruyor. Özellikler güzel.
Kesinlikle haklısınMega ultra plus amiral uzar giderbizim sistemimiz ultra olsun da cihaz sonra ultra olursa olsun.
Eğer bu bilgi doğruysa Microsoft açısından çok olumsuz bir durum olurl925 nokianın orijinal tasarımı kullanamaz.
https://www.maxicep.com/forum/konu/nokia-ceo-nokia-tasarimi-microsoft’a-satilmadi.937193/Eğer
Eğer bu bilgi doğruysa Microsoft açısından çok olumsuz bir durum olur
Microsoft un buna ihtiyacı yok. Surface benzeri bir tasarımla gelmesi durumunda hiç düşünmeden tasarımı için alacak milyonlarca insan olur. surface i bilen bilir...
Uzundur gördüğüm hiç bir tasarımı beğenmiyordum. Bunu beğendim. Lakin bir soru işaretim var. Bu tasarımı yapan kişi o kalemi bu tasarımın neresine sokmayı planlamışkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kalem bi gelsin de sokacak yeri buluruz bizUzundur gördüğüm hiç bir tasarımı beğenmiyordum. Bunu beğendim. Lakin bir soru işaretim var. Bu tasarımı yapan kişi o kalemi bu tasarımın neresine sokmayı planlamışki![]()
kalem gelse de kullanmıcam da olmaması uzuyor insanı 
Bir tasarımcı olarak kalemi cep ekranında nasıl kullanabilirim ki diye düşünüyorum ama bence de olması gerekiyor. Yani en azından hızlı not alırken, nette birşeyleri işaretlerken (spartan) çok işe yarayacaktır.Kalem bi gelsin de sokacak yeri buluruz bizkalem gelse de kullanmıcam da olmaması uzuyor insanı
![]()
Ekstra özelliği olan kalem hiiiç fena olmaz haniKalem bi gelsin de sokacak yeri buluruz bizkalem gelse de kullanmıcam da olmaması uzuyor insanı
![]()

Uzundur gördüğüm hiç bir tasarımı beğenmiyordum. Bunu beğendim. Lakin bir soru işaretim var. Bu tasarımı yapan kişi o kalemi bu tasarımın neresine sokmayı planlamışki![]()