Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

Continuum for Phone özelliği ile bilgisayar ve tabletten sonra telefonlarda da süreklilik sağlanıyor.[/QUOTE]
Bunu tam olarak anlayamadım ama iyi bir şey olduğunu tahmin ediyorum

Invoke

Üye
Sanırım devam ediyor ama bende video hiç mi hiç yüklenmiyor.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Continuum for Phone özelliği ile bilgisayar ve tabletten sonra telefonlarda da süreklilik sağlanıyor.
Bunu tam olarak anlayamadım ama iyi bir şey olduğunu tahmin ediyorum [/QUOTE]
Telefonlar tamamiyle bilgisayar özelliği kazanıyor.

Tepkiler: Esendağlı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hololens kendini aşmış

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dakamon

Üye
TElefonda ne gördük ya ben bir şey anlamadım. PC mc falan diyoruz ama genel kullanıcı kitlesini ilgilendiren şeyler göremedim ben. ben demiştim bildiğimiz şeylerden çokf azla farklı şey gelmeyecek diye gerçektende öyle gibi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu gerçekten anlatılacak bişey değil arkadaşlar. Hololens izlediğiniz bile inanamayacağınız şeyler yapıyor.

Tamamiyle telefon özelliği kazanması nasıl oluyor??

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: flutewoddy ve ihsan.snmz
Windows Phone 10 nerede? Telefondaki yenlikler nerede? Eksikler giderildi mi? Yeni karo boyutları, yeni uygulama listesi, ayarlar menüsü, interaktif karolar, bildirim ekranı vs nerede onları göstermeyecekler mi?

Telefonların tamamiyle bilgisayar özelliği kazanmasına açıklık getirseniz? Exe falan çalıştırabilecek mi?

-_SEFA_-

Üye
Windows Phone 10 nerede? Telefondaki yenlikler nerede? Eksikler giderildi mi? Yeni karo boyutları, yeni uygulama listesi, ayarlar menüsü, interaktif karolar, bildirim ekranı vs nerede onları göstermeyecekler mi?
Telefonların tamamiyle bilgisayar özelliği kazanmasına açıklık getirseniz? Exe falan çalıştırabilecek mi?
arkadaşlar beklemee kalın halo lens tanıtılıyor şuan.

mükemmel ötesi bir şey ya