Microsoft apollo toplantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft apollo toplantısı

Microsoft Apollo için toplanıyor. Bu toplantı sadece Microsoft içerisinde değil, iş ortakları olan firma ve operatör yetkililerininde katılımıyla İngiltere'de düzenleniyor. Microsoft'un bazı üreticilerinin WP7'den beklenen satışı gerçekleştiremedikleri bunun gerekçesi olarakda Microsoft'un, firmaların kendi arayüzlerini ve kullandırmaması olarak gösteriliyor.Microsoft WP8 apollo güncellemesinde bu konuda taviz vereceğe benziyor. Yani Apollo için HTC Sense, Samsung TouchWiz gibi arayüzleri de kullanacağımız aşikar. Ayrıca bu toplantıda Apollo incelemesi, yeni API, Windows Phone 8 uygulama geliştirme gibi konular ele alınacak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hadi hayırlısı bakalım...

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia kullansa iyi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hadi hayırlısı olsun.. Bu taviz firmalara verilirse Nokia anlaşmadaki hakkıyla kendi cihazlarında bu tavizi genişletebilir..

theposies

theposies

Üye
nick deişmiş hayırlı olsun

wp 8 de hayırlı olsun arayüz aslında böylede güzel geliyor bana batırmasınlarda arayüzü :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
eyvallah sağolasın :) arayüz işi belli değil ama Nokia nın önceliği ve böyle bir hakkı var.

anılbaran

anılbaran

Üye
esas arayüz 2016 da degişecek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o niye ne olcak 2016 da?

anılbaran

anılbaran

Üye
kendileri açıkladı bunu. 2016 da symbian destegi tamamen kesecek . İşte o zaman wp için temel arayüz degiştirme yoluna gidecek işte o zaman wp den zevk alıcaz

theposies

theposies

Üye
inşallah devletlüm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah 2016 ya kadar 4 5 cihaz değiştiririz böyle giderse

theposies

theposies

Üye
ben max 3 degiştiririm 2016 ya kadar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben 800 alıcam sonra 2013 de purewiev heralde onla 2016 yı görürüm yada bir tane daha değiştiririm

theposies

theposies

Üye
bende 710 veya 800 (fiyata gore) sonra puriwiev 2016 olur zaten

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
800 710 dan önce gelir anasayfaya da kondu inşallah n9 gibi 1400 tlye falan gelmez yoksa ben de almam

theposies

theposies

Üye
ah şu vergiler . aslında italya fiyatından bir degerlendirme yapabiliriz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne kadar ki italya da

theposies

theposies

Üye
italyaya gore lumia 800 950 tl,lumia 710 750 tl civarı ama nedense daha yüksek bekleniyor bence bir umut bu fiyatlara gelebbilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1100 ü geçmesin bana yeter 701 i 600 650 ye satarsam çok rahat alırım 800 ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt