enessrsy Üye Bundan 6-7 ay önce Cortana tanıtımında yaptıkları gösteriyi neden tekrarlıyorlar anlamadım?
Bay H Üye enessrsy' Alıntı: Bundan 6-7 ay önce Cortana tanıtımında yaptıkları gösteriyi neden tekrarlıyorlar anlamadım? Genişletmek için tıkla ... Gösteri tekrarlanmıyor. Cihaz uyku durumundayken sadece seslenerek Cortana'yı aktif edebildiğiniz gösterildi.
enessrsy' Alıntı: Bundan 6-7 ay önce Cortana tanıtımında yaptıkları gösteriyi neden tekrarlıyorlar anlamadım? Genişletmek için tıkla ... Gösteri tekrarlanmıyor. Cihaz uyku durumundayken sadece seslenerek Cortana'yı aktif edebildiğiniz gösterildi.
Bay H Üye bulutsuzgece' Alıntı: Kameraya da iyileştirmeler ve hızlı çekim imkanı geliyor. Genişletmek için tıkla ... Ayrıca arayüzde değişmiş.
bulutsuzgece' Alıntı: Kameraya da iyileştirmeler ve hızlı çekim imkanı geliyor. Genişletmek için tıkla ... Ayrıca arayüzde değişmiş.
enessrsy Üye Mr.H' Alıntı: Gösteri tekrarlanmıyor. Cihaz uyku durumundayken sadece seslenerek Cortana'yı aktif edebildiğiniz gösterildi. Genişletmek için tıkla ... Cortana açık değil miydi komut vermeden? Yanlış görmüşüm o zaman.. Yüksek model telefon bekleyenler 930 ile tanıtım yapıyorlar, gelmez artık sanırım bugün..
Mr.H' Alıntı: Gösteri tekrarlanmıyor. Cihaz uyku durumundayken sadece seslenerek Cortana'yı aktif edebildiğiniz gösterildi. Genişletmek için tıkla ... Cortana açık değil miydi komut vermeden? Yanlış görmüşüm o zaman.. Yüksek model telefon bekleyenler 930 ile tanıtım yapıyorlar, gelmez artık sanırım bugün..
Bay H Üye Sunumun yapıldığı sahnede sol kısımda bulunan yeşil ve turuncu kutularda sanırım 730 ve 830 bulunuyor.
Sunumun yapıldığı sahnede sol kısımda bulunan yeşil ve turuncu kutularda sanırım 730 ve 830 bulunuyor.
bulutsuzgece Üye Daha önce de belirttiğim gibi Denim güncellemesi öncelikle Lumia 930 ve 1520'ye gelecek. Diğer cihazlara ise son çeyrek içerisinde... (Muhtemelen Kasım)
Daha önce de belirttiğim gibi Denim güncellemesi öncelikle Lumia 930 ve 1520'ye gelecek. Diğer cihazlara ise son çeyrek içerisinde... (Muhtemelen Kasım)
bulutsuzgece Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ve en ince Lumia karşınızda: Lumia 830 Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
bulutsuzgece Üye Lumia 830'da Glance Screen var. (Lumia 930'da bulunmuyordu) 10 Mp Optik Görüntü Sabitleme özellikli ana kamera.
Lumia 830'da Glance Screen var. (Lumia 930'da bulunmuyordu) 10 Mp Optik Görüntü Sabitleme özellikli ana kamera.
bulutsuzgece Üye Mr.H' Alıntı: Lumia 830 amiral gemi olarak mı tanıtıldı Genişletmek için tıkla ... Affordable Flagship diye yeni bir tabir kazandırdılar literatüre Uygun fiyatlı amiral gemi... Kısaca: kelepir gemi
Mr.H' Alıntı: Lumia 830 amiral gemi olarak mı tanıtıldı Genişletmek için tıkla ... Affordable Flagship diye yeni bir tabir kazandırdılar literatüre Uygun fiyatlı amiral gemi... Kısaca: kelepir gemi