papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
ilkin ben de öyle anladım ama "kilit" terimi kafamı karıştırdıhani yatarken telefon da bizle yatıyor da klavye de bizle yatıyor. biz de mesajlaşamıyoruz ya doğru düzgünekran döndürmesine açık/kapalı seçeneği gelecek yanlış anlamadıysam
Yataktayken sağa sola dön de göreyim seniDaha normal güncellemeleri yayınlayamadılar bakalım bunu nasıl yapacaklar bir gecikme yaşanırmı göreceğiz birde ekran döndürme olayı hiç önemli değil zaten döndürmek isteğe bağlı sen dönderirsen dönüyor cihaz kendi kafasına göre döndüğünü görmedim ben gayet başarılı şekilde kullanıyorum
Konu için teşekkürler dostum.
"2014 başı" çoğu üyemizin belirttiği gibi geç bir süre ancak tüm beklentileri karşılayacak ve eksikliklerin büyük çoğunluğunu giderecek bir güncelleme olur umarım.
MS gerçekten zor bir işe kalkıştı bu wpblue güncellemesiyle. Neredeyse her şeyi bu güncellemeye bıraktı. İnşallah ellerine yüzlerine bulaştırmazlar. Ayrıca bir şey belirtmek istiyorum bu ekran döndürme kilidi tabi ki de lazım ama mesajlaşmayı engelliyor şeklinde bir söylemi ben kabul etmiyorum. Aslında klavye döndüğü zaman ben daha rahat yazıyorum. Bunu çok büyük bir sorun gibi göstermek son derece yanlış bir yaklaşım. Neyse konuya dönersek inşallah herkesin beklediği tüm özelliklerin, geliştirmelerin ve yeniliklerin olduğu sorunsuz bir güncelleme olur. Bu senenin sonuna bir sürpriz yaparlar mı diyordum ama şimdi anlaşıldı ki 2014 ilk üç aydan birinde gelecek güncelleme. Hayırlısı olsun bakalım.
Daha normal güncellemeleri yayınlayamadılar bakalım bunu nasıl yapacaklar bir gecikme yaşanırmı göreceğiz birde ekran döndürme olayı hiç önemli değil zaten döndürmek isteğe bağlı sen dönderirsen dönüyor cihaz kendi kafasına göre döndüğünü görmedim ben gayet başarılı şekilde kullanıyorum
Kimse kusura bakmasın ama bir bildirim merkezi bile 2014 ün başı deniyorsa o da nereden baksanız 2014 ün Mayıs ayına kadar gider, yazıklar olsun diyorum. Harbiden kobaya çevirdiler bizi...
Allah aşkına daha açıklama yapmasınlar mümkünse bana 2032 den kehanetler vermesinler, elimdeki ne ? yıllar sonra ne olacak değerlenecek !!
Tarla mı alıyoruz kardeşim !!! Bir Lumia sevdası dedik gittik ama tüketiciyi bu kadar da ...... yerine koymak yakışmaz.
Microsoft u da kimse çıkıp kalkıp savunmasın, 1 senelik şirket değil bu arkadaşlar.
Yazılacak gerçekten o kadar çok şey varki belki akşamdan sonra....
MS gerçekten zor bir işe kalkıştı bu wpblue güncellemesiyle. Neredeyse her şeyi bu güncellemeye bıraktı. İnşallah ellerine yüzlerine bulaştırmazlar. Ayrıca bir şey belirtmek istiyorum bu ekran döndürme kilidi tabi ki de lazım ama mesajlaşmayı engelliyor şeklinde bir söylemi ben kabul etmiyorum. Aslında klavye döndüğü zaman ben daha rahat yazıyorum. Bunu çok büyük bir sorun gibi göstermek son derece yanlış bir yaklaşım. Neyse konuya dönersek inşallah herkesin beklediği tüm özelliklerin, geliştirmelerin ve yeniliklerin olduğu sorunsuz bir güncelleme olur. Bu senenin sonuna bir sürpriz yaparlar mı diyordum ama şimdi anlaşıldı ki 2014 ilk üç aydan birinde gelecek güncelleme. Hayırlısı olsun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?