Metin 2 Çin Serverı Üyelik Alımı Resimli Anlatım...

Sponsorlu Bağlantılar

MaNyAq383898

Üye
olmuyor ama böle olmazki bi site çıkyor üye olduktan sonra bi uyarı gelio geri kapanıo:megafon::megafon::aman2::aman2::bann::bann::off:

--------------- Ekleme ---------------

msnim [email protected] nolur bana bir üyelik alın

aga msnim [email protected] nolur bana bir üyelik al

41dedex54

Üye
slm

0ahmet00

Üye
sos güvenlik no ne siz ne yazdınız bizede soleyin onu yazak yha off olmuo:ağlarım:

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar Tarışmayın Gayet net Yapmayan Arkadaşlar Nası yapamıyolar Anlayamadım Aktif Üyelere Üyelik Alacağımı Söylemiştim AKtif Olun Sizlerede Üyelik Alalım...

48genc48

Üye
yaa kardeşim ben üye olum ama indirme linki nerde çıldırcam pc de bir tane doru dürüst oyun yok bi metin 2 m vardı oda ban yedi
:@ off :(:(:(

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
yaa kardeşim ben üye olum ama indirme linki nerde çıldırcam pc de bir tane doru dürüst oyun yok bi metin 2 m vardı oda ban yedi
:@ off :(:(:(

Buradaki Yeşil Kutulardan Birine Tıklarsan download Edebilirsin...:oke:

danger3458

Üye
Ya Arkadaslar Bilen Warsa Bilemyen lere anlatsin ne iş yaw kaç gundur ugrasiyom olmuyo yaw:off::off::off::off::off:

Kardeşlerim msngerinizi vrmeyin bazilar eger tr de uyeliginiz varsa çalar:hmmm

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Dediğim Gibi Aktif Olursanız Size DE Üyelik Alayım Ama Ben üyeliğimi Böyle Aldım...

silambeyler

Üye
olmuyo
arkadaşlar

erimerim

Üye
kardes yazıyon yazıyon hepsimi yaptım tmm ada bastım KARE KARE İŞARETLERİ VR

fatihkral792

Üye
yha ben indirdim tam açtım kapandı tekrar denedim tam açtım yine kapandı buna çözüm bulun metin2 de 39 lw yim +9 dolu +9 ejderha metin35 te 56 lw yim yine ful + 9 ama şu çini bi indiremedim bide çinde yabani köpekten bile 10k çıkıomuş

metin35 zaten çin değilmi arkadaşlar xD

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Konuyu Okumadınız Galiba Üye Alımı Kapatıldı Sosyal Güvenlik Numarası İstiyor...

sualar

Üye
kayıt ol diyom basıyom hata veriyooo

xkar211

Üye
olmuyor yha indirmesi kolayda nasıl kaydolcam sitesini söyleyin gireyim işte catladım metin2 de hep char soyuyolaaar :( :( :( :( :( siteyi söyleyin gireyim

siteyi vermeyenin anası sikilsin

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor yha indirmesi kolayda nasıl kaydolcam sitesini söyleyin gireyim işte catladım metin2 de hep char soyuyolaaar :( :( :( :( :( siteyi söyleyin gireyim

siteyi vermeyenin *********
Adminler Şu Üyeyi Banlayın Lütfen...:bann::bann::bann:

hasan199801

Üye
çoooooooook saol

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Sende Sağolda Üyelik Alınmıyo ki :D

Üst Alt