Messi Konuştu:Arda'yı Tanımıyorum Sadece Tuncay'ı Tanıyorum.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sehzade

Üye
yakında tanır insallah :)

Cynical

Cynical

Üye
Salih Baba™;1918409' Alıntı:

Hürriyet'in haberine göre, Ünlü gazeteci Hıncal Uluç ise bu tartışmayı daha ileri bir seviyeye taşıyarak, Barcelona'nın Arda için Galatasaray'a üste 50 milyon dolar vermesi gerektiğini iddia ediyor..

Sen Barcelona'ya başkan olsan ya be Hıncal!..

arslansem

arslansem

Üye
Spor Müdürlüğünü Ercan Saatçi`nin yaptığı Hürriyet`te`Arda`yı tanımıyorum` diyen Messi röportajının yalan olduğu ortaya çıktı.

Spor Müdürlüğünü Ercan Saatçi`nin yaptığı Hürriyet`te bugün `Arda`yı tanımıyorum` diyen Messi röportajının yalan olduğu ortaya çıktı. İşte bügünkü haberi yalanlayan haber:

Spor müdürlüğünü koyu Fenerbahçeli olmasıyla bilinen Ercan Saatçi`nin yaptığı Hürriyet bugün yeni bir yalan habere daha imza attı.

Metin Özülkü`yle Fenerbahçe TV`de yayınlanan bir programda reklam arasında G.Saray hakında ağza alınmayacak küfürler eden bu görüntülerin internete düşmesiyle de G.Saray Spor Kulübü, gazeteye boykot çağırısı yapmış ve Saatçi`nin istifasını istemişti.

Sarı kırmızılı kulüp tesislere Hürriyet muhabirlerini de almıyordu.

Bugün gazetenin internet sitesinde yayınlanan haberde, Fenerbahçe`nin eski oyuncusu Moldovan`ın kuzeni ile evlenip İsviçre`nin Zürih kentine yerleşen Yasemin Akduman Pelosi, Messi`ye ceple ulaşmış ve yaptığı röportajda Barcelonalı yıldızın G.Saray`ın genç kaptanı Arda Turan`ı tanımadığı iddia edilmişti.

Bu haber sonrası 25 Mart 2009`da Sabah gazetesinde Galip Öztürk imzalı haberde Messi şunları söylemişti:

Messi`nin Galatasaray ve Fenerbahçe için de söylediği birer cümle vardı. Genç yıldız, Fenerbahçe için, "Geçen yıl Inter`i yendikleri maçın özetini izlemiştim. Roberto Carlos ve Güiza`nın F.Bahçe`de oynadığını biliyorum" diye konuştu. Messi, Galatasaray`a dair de şu yorumu yaptı: "UEFA Kupası`nı aldıklarını biliyorum. Bu önemli bir başarı."

ARDA BENİM TAKIMIMDA HEP VAR

Messi, Türkiye`de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Şüphesiz Arda. Hem Galatasaray`da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa`da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. Play Station`da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi`nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor" ifadesini kullandı.

Hürriyet`in böyle bir habere imza atması `Acaba G.Saray`ı küçük düşürüp intikam mı alıyor` yorumlarına neden oldu.

haltie

haltie

Üye
ercan saatçi:2 gs:0

arslansem

arslansem

Üye
Bence gs:2 ercan saatçi:0
O bişeyler yaptığını varsaysın.Kim kaybediyor sence Halit?Hiçbir Hürriyet muhabiri alınmıyor içeriye.Gs maçları sadece tvden izleniyor.Kim kaybediyor?Kim böyle kendini küçük düşürecek yalan yanlış haberler yapıyor ;)
Hürriyet saygın bi gazeteydi,zamanında 1 numaraydı ama gün geçtikçe kan kaybediyor.Yazık oluyor bu adamın yüzünden :)

haltie

haltie

Üye
ama ercan saatçinin yalan söylediğini kaç kişi duyuucak çamur at izi kalsın kalıyorda ben haberin yalan olduğunu messinin dediklerini demiştim bu konuda zaten arda için

arslansem

arslansem

Üye
Galatasaraylıların duyması yeterli.Biraz duyarlı ve basını,gsyi takip edenler de bundan haberi olacaktır bi şekilde ;)

haltie

haltie

Üye
arda için değil yanlızcca konu;)

arslansem

arslansem

Üye
Kimin için peki?Başka isim var mı?:)

haltie

haltie

Üye
herkes için her takım için yalan haber oluyor tek tek söylemeye gerek mi var bunu herkes biliyor

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Yav dünyada bizim kadar kompleks sahibi insanlar varmıdır bilmem İnsan ne için yaşar Onuru ve şerefi ve namusu için kardeşim ardanın bizden farkı yok eğer şerefi namusuna ve onuruna sahip çıkıyorsa evine ekmeğini götürüyorsa varsın kimse tanımasın içi boşaltılmı duygularla hareket ediyoruz görev yapmak yerine şov yapmayı tercih ediyoruz bunlardan kurtulmamız lazım tez zamanda

arslansem

arslansem

Üye
İlk defa katılıyorum abi sana :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
semih daha öncede söylediğim gibi ben şahıslar üstünden yorum yapmıyorum konulara yani genel anlamda konuştum bu arda olur başkası olur ama şuda var arda artık biraz kendi işine bakmalı medya şuan resmen arda ile oynuyor reytingini alıyor yarın öbür gün sakatlansa futbol hayatı bitse buruşturup bir kenara fırlatır bir dahada yüzüne bakmaz

arslansem

arslansem

Üye
Yani...Bu söylediklerin tüm futbolcular için geçerli.Ama bariz bişey yaptığı yok adamın.Ne yani evleneceği kadın magazinlikse adam napsın?:ehe
Şöyle bi düşünüyorum da medyaya kendi eliyle malzeme olacak bişey yapmadı bence Arda.Var mı aklına gelen şöyle yaptı diyebileceğin?:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya kardeşim anlamıyorum arda ile messiyi kıyaslıyonuz tamam ardada yetenek war war olmasına ama messi diyoruz yaa bu kdar da yapmayın adam kaç milyonluk ardanın messi olabilmesi için 3 4 sene lazım tekniklerini geliştirmesi lazım messi kimm arda kim messi kendini geliştirmiş kaç milyon dolarlık adam yapmayın bu kadar ya

redragonn

redragonn

Üye
bence messini işine gelmiyor. avrupa kupasında ardayı tanımayan kalmadı ve bir çok teknik trektör arday hayran kaldı.. ki zamanında arda nın ismi arsenal m.city milan gibi büyük kulüplerle anıldı. buna rağmen hiç bir şekilde duymadı ise vay haline ya messide işitme özürlülüğü var yada işine gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...