Messi Konuştu:Arda'yı Tanımıyorum Sadece Tuncay'ı Tanıyorum.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Messi Konuştu:Arda'yı Tanımıyorum Sadece Tuncay'ı Tanıyorum.....
Messi Konuştu:Arda'yı Tanımıyorum Sadece Tuncay'ı Tanıyorum

O, tartışmasız dünyanın en büyük futbolcusu..
O, herkesin sevdiği sempatik bir futbolcu..
Ve O, dünyanın en büyük takımlarından biri olan Barcelona'nın yıldızı..
Onun adı; Lionel Messi..
Şu günlerde Türkiye'de bir tartışma var;
Ve bu tartışmanın odak noktasında da Messi ile Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan var..
Kimine göre Messi, Arda'dan yüz kat daha iyi oyuncu..
Kimine göreyse Arda ile Messi aynı değerde..

Hürriyet'in haberine göre, Ünlü gazeteci Hıncal Uluç ise bu tartışmayı daha ileri bir seviyeye taşıyarak, Barcelona'nın Arda için Galatasaray'a üste 50 milyon dolar vermesi gerektiğini iddia ediyor..

Peki tartışmanın bir ucunda bulunan ve Arda ile kıyaslanan Messi bu konuda ne düşünüyor?.

Bir dönem Türkiye'de de gazetecilik yapan ve daha sonra Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moldovan'ın kuzeni ile evlenip İsviçre'nin Zürih kentine yerleşen Yasemin Akduman Pelosi, hurriyet.com.tr adına FIFA'nın ödül töreninde tanıştığı Barcelonalı Messi'ye cep telefonundan ulaştı..

Ve ona ''Türkiye'de seni Galatasaraylı Arda Turan ile kıyaslıyorlar.. Spor adamları ikiye bölünmüş durumda. Bu konuda sen ne düşünüyorsun?'' diye sordu..

Ünlü yıldızın bu konuda gülerek verdiği ilk cevap ''Gerçekten mi?'' demek oluyor ve devam ediyor;

-''Açık söyleyeyim Arda'yı tanımıyorum.. Türk Milli Takımı hakkında fazla bir bilgim yok. Sadece Güiza'nın Türkiye'de oynadığını biliyorum. Bir de Manchester United'e 3 gol atan Tuncay vardı, onu biliyorum.. Ben bu konuda birşey söylemek istemem. Herkes sahada kimin ne olduğunu görüyor..''

Yasemin Akduman Pelosi, biraz daha üsteliyor, biraz daha ünlü yıldızın ağzından laf almaya çalışıyor ama Messi, Arda hakkında fazla bir şey söylemek istemiyor..

Ve Türkiye'de ''Arda mı, Messi mi?'' tartışması bir süre daha spor gündemini meşgul edecek gibi gözüküyor..

Juventus

Juventus

Üye
Kaynak ? :D

'Davut

'Davut

Üye
Arda avrupa'da bir kulübe gitmesse kimse tanımaz Messi'de tanımıyor Arda bulduğu normal kalitede bir takıma gidip kendini göstermesi lazım..Arda normal bir takımı beğenmiyor oda Arda'nın en büyük eksikliği ...
Yada gs avrupada kupa kaldıracak Arda göze çarpan en baştaki futbolcu olacak...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yalancıdan vergi almıyorlar messiciğim:ehe

Godfather

Godfather

Üye
Tuncay daha ünlü demekki :ehe nasıl olsa Fenerde oynamış :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ardayı , Şişirmeye devam devam . Yakında patlayacak zaten . :ehe
Yahu yıllardır İngiltere de üst düzey futbol oynamış bırakmış , sembol olmuş Tugay kerimoğlu bu kadar şişirilmedi , sesi çıkmadı ..
Daha dünki çocuğu ne yaptılar . :ehe Bravo . Aynen devam etsinler .
Messi ile kıyaslayanlar dahi oldu , kahkaha atılır . Başka da birşey yapılmaz . :ehe
Zaten messi de eminim gülmüştür . Kamera şakası mı ne diye afallamıştır .

Juventus

Juventus

Üye
Messi Dünya da neyse Arda da Tr de O dur

--------------- Ekleme ---------------

Hesabımı Juventus yaptıcıam.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arda'yı tanımıyorum derken hangi Arda'dan bahsediyor acaba ?...Madem tanımıyorsa hangi Arda'dan bahsediyor ?...:D

haltie

haltie

Üye
bugün arda hakkında yorumu çıktı tvde iyi bir futbolcu olduğunu ve onun ispanyada oynaması gerektiğini söylüyordu:hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
haltie

haltie

Üye
neden zorla abi yetenekli futbolcu arda her takıma lazım ve karakterli bir futbolcu her takıma lazım bi ara aziz yıldırım çok koştu peşinden ama parayla olmuyor bazen bu işler:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bugün arda hakkında yorumu çıktı tvde iyi bir futbolcu olduğunu ve onun ispanyada oynaması gerektiğini söylüyordu:hmmm

Kim . :ehe

Umarım Messiden bahsetmiyorsun . Messi mi demiş ? Sakın evet deme. :kop:
Ayrıca Arda nın karekterli bir oyuncu olduğuna asla katılmıyorum . Arda inanılmaz şımarık , havalı bir oyuncu ..!

haltie

haltie

Üye
evet kardeşim spor servisinde ben izledim gördüm ve paylaştım sadece burda bence o yaşına rağmen çok olgun ve klup menfaatlerini düşünen bir futbolcu çoğu yapmaz

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Arda'da çıksın ben de Messi tanımıyorum desin....:ehe

'Davut

'Davut

Üye
Öyle birşey derse Arda alay konusu olur....:aha:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu şişilmeyle yada havayla giderse , yakındır onu demesi ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...