meslek liseliye özel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
meslek liseliye özel
:naughty::naughty:FEN LİSELİ DEGİLİZKİ HAVAMIZ OLSUN...ANADOLU LİSELİ DEGİLİZKİ ŞEKLİMİZ OLSUN...DÜZ LİSELİ DEGİLİZKİ CIKTIGIMIZ OLSUN...
BİZ MESLEK LİSELİYİZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...!:naughty::naughty:

....................................................................................................................................................................................

FEN LİSELİ DEGİLİZKİ HAVAMIZ OLSUN...ANADOLU LİSELİ DEGİLİZKİ ŞEKLİMİZ OLSUN...DÜZ LİSELİ DEGİLİZKİ CIKTIGIMIZ OLSUN...
BİZ MESLEK LİSELİYİZ CeBiMiZdE PaRaMıZ HeR KaHvEhAnEdE MaSaMız HeR KaRaKoLdA namımız vardır.

.........................................................................................................................................................................................................................
FEN LİSELİ DEGİLİZKİ HAVAMIZ OLSUN...ANADOLU LİSELİ DEGİLİZKİ ŞEKLİMİZ OLSUN...DÜZ LİSELİ DEGİLİZKİ CIKTIGIMIZ OLSUN...İMAM HATİPLİ DEĞİLİZKİ ÖBÜR TARAFTA YERİMİZ OLSUN...
BİZ MESLEK LİSELİYİZ CeBiMiZdE PaRaMıZ HeR KaHvEhAnEdE MaSaMız HeR KaRaKoLdA namımız vardır.

• Beğen
Tepkiler: aziz360

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Güzel laf. :oke::oke:

chakır66

chakır66

Üye
şekilmiş

yasin44

yasin44

Üye
öz olmuş teşekkürler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Harbi on numara olmus kardesım tam anlamıyla bizi anlatıyor biraz daha uzatsan on numara olur aslında by

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
harbi on numara olmus kardesım tam anlamıyla bizi anlatıyor biraz daha uzatsan on numara olur aslında by
dogru kardeş anlatıyo bizi daha fazla uzatamadık arkadaşlarla denedikte uzamıyo

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
Esprinin tam yeri hemde meselk lisesi esprisi kanka azcık okşayın uzar oooo :naughty::kop:
okşaya okşaya (0) a döndü karde :D :)
kardeş senin için birazdaha okşadım we şöyle bişiy buldum
FEN LİSELİ DEGİLİZKİ HAVAMIZ OLSUN...ANADOLU LİSELİ DEGİLİZKİ ŞEKLİMİZ OLSUN...DÜZ LİSELİ DEGİLİZKİ CIKTIGIMIZ OLSUN...İMAM HATİPLİ DEĞİLİZKİ ÖBÜR TARAFTA YERİMİZ OLSUN...
nasıl olmuş ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
okşaya okşaya (0) a döndü karde :D :)
kardeş senin için birazdaha okşadım we şöyle bişiy buldum
nasıl olmuş ?

Yavrum benim beaaaa on numara olmus kanka süpersin sen yha müthiş müthiş dahada uzarsa heberım olsun byss:oke:

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
Yavrum benim beaaaa on numara olmus kanka süpersin sen yha müthiş müthiş dahada uzarsa heberım olsun byss:oke:
o senin süperlin kanka merak etme uzarsa ben sana heber ederem
kanka 1. sayfada 1 tane daha war baktınmı? by

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Saol güzel yazmışsınız

bobmarley46

bobmarley46

Üye
ewet kardeşim bizi anlatıyor Öz ve Yerinde bir söz olmuş:oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:):) bende açıköğretim lisesi hani benim sloganım

Doğan

Üye
hepsi süper :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt