Liseliler neye inanıyor ? İşte ilginç araştırma sonuçları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ben zaten üstünlük o demedim ki herkez ahlaksızlığa özeniyor dedim dostum. İşte avrupada şöyle serbest böyle serbest ama gel görki adamlar bilim vs. ilgilenirken biz hala sen şunu dedin sen şu partidesin kızıma laf atmışın gibi saçma şeylerle uğraşıyoz.

Bu konuda haklısın :good: Yenilikçiliği apayrı yerlerde aramaya çalışan güya yenilikçi kesim sağolsun.Yenilik yapılacaksa kültürümüz bozulmadan bilimsel yönden yapılmalı...

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi

Bu konuda haklısın :good: Yenilikçiliği apayrı yerlerde aramaya çalışan güya yenilikçi kesim sağolsun.Yenilik yapılacaksa kültürümüz bozulmadan bilimsel yönden yapılmalı...
katılıyorum hocam yenilik babında bir çok iyi olmayan şeyler çıktı ortaya. bizim yenilik anlayışımız çok farklı maalesef.

• Beğen
Tepkiler: tguzel7 ve kullanıcıadları
besim.farhan

besim.farhan

Üye
Neden evrim teorisine bu kadar önyargılı bakıyorlar ki? Evrim dine ters değil ki.

sende liselisin galiba kardeşim. Evrim teorisi der li insan maymun soyundan gelmiştir. Ve kur'an'ı kerim der ki ilk insan Hz. Adem(a.s.)'dır. Ilk insan ilk peygamber hz. Adem(a.s.) onlar diyor ki yok insan maymundan geldi.. Artık geri kalanı senin muhakemene bırakıyorum kardeşim.
Bu arada liseli arkadaşlar kız arkadaş arabesk rap face(!)book vs. ile uğraşıyorlar bu dönemde maalesef.. Allah bizi de onları da ıslah etsin ne diyeyim. Orası da bizim bir kanayan yaramız..

• Beğen
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Konu uçmuş :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu arada liseli arkadaşlar kız arkadaş arabesk rap face(!)book vs. ile uğraşıyorlar bu dönemde maalesef.. Allah bizi de onları da ıslah etsin ne diyeyim. Orası da bizim bir kanayan yaramız..

Yalnızım metalciyim facebook kullanmıyorum liseliyim ergenim :oley

• Beğen
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Bira ve fıstığın gücü

aleranol

aleranol

Üye
sende liselisin galiba kardeşim. Evrim teorisi der li insan maymun soyundan gelmiştir. Ve kur'an'ı kerim der ki ilk insan Hz. Adem(a.s.)'dır. Ilk insan ilk peygamber hz. Adem(a.s.) onlar diyor ki yok insan maymundan geldi.. Artık geri kalanı senin muhakemene bırakıyorum kardeşim.

kabıza katılıyorum ancak dedikleriniz sadece belirlibir seviyenin altındaki öğrencilerde geçerli. Benim okulum nmçal belki bilen vardır. Bulunduğum sınıf ve 1 sınıf daha ileriye yönelik işlerle uğraşırken geri kalanı tam bir face kız arabesk "sıtayla" takılıyorlar. Yani bence 2 grup var. Düşünen ve düşünmeyen. Pekte istisna sayılmaz abim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Gelişmek - Evrim... Aynı şey değiller.. Hz. Adem ve günümüz insanı arasında zihin yapısı olarak hiçbir fark yoktur.. Tabiki fiziksel farklılıklar var.. Eski insanların boyları daha uzundu buda o zamanki atmosfer ve beslenmenin temizliği doğallıgıyla alakalı.. Gün geçtikçe alışkanlıklarımız farklılaştıkça teknoloji arttıkça DNA'mız fiziksel olarak küçüldü.. Ama atlanılan bir şey var. Anne karnındaki embriyonun yıldan yıla asırdan asıra boy ve yapı olarak daha ufak insanları ortaya çıkarması tesadüf veya şans eseri değil tamamen Allah'ın takdiri ile olan bir şeydir.. Bunu şöyle açıklayayım: Neden insanların tamamı aynı tasarımdadır..Neden birimizin üç gözü birimizin 5 kulağı veya farklı algımala organları yok çünkü Allah öyle dizayn ettiği için.. İşte zamanla olan gelişim ve değişimlerde Allah'ın değişen dünyaya ve zamana uygun kıldığı takdirlerin insana ve mahlukata yansımasıdır.. Olay bu..Zihinsel olarak bizler bilgi edindikçe, araştırdıkça, öğrendikçe modernleşen ve gelişen birbirine bağlı global yaşayan bilinç düzeylerine erişmişiz.. Bu evrim değil gelişmedir..

Lise düzeyindeki gençlerimizin ise zihinleri, akılları, büyüyen ağaçlar gibidirler. Onlardan henüz meyve vermelerini bekleyemezsiniz.. Tabiki gerçekten iyi düşünen eleştiren denileni iki kere irdeleyip doğruluğunu teyit etmeden kabullenmeyenlerde yok değil. Onlar din olmadan bilimin bilimsizde dinin tam mana ile yaşanamayacağını çok iyi bilen aydın kesimdendirler..

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
güzel açıklama

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Metin MF

Metin MF

Üye
Yorumu yazdığıma pişman oldum arkadaş sildiremiyorum da. Allah aşkına cevap vermeyin

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

cukuleaks

Üye
Neden evrim teorisine bu kadar önyargılı bakıyorlar ki? Evrim dine ters değil ki.
Nasıl değil ? Bütün canlılar tek seferde yaratıldı okadar. Allah yarattı. Kurbağdan yarasa , attan maymun , balıktan kuş felan olmadı. Balık ozamanda balıktı şimdide balık.

Ayrıca evrime göre insanlar maymundan geldi. Adem ile Havva dünyaya insan olarak geldi ve bizde onlardan geliyoruz....

şimdi sen ters gelmediğinimi söylüyorsun ?

- - - Eklendi - - -

Bu arada cevap vermeyin demişsinde neden öyle yazdın madem metin gardaş :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada "AL İŞTE LİSELİ GENÇLİK NE BEKLERSİN?" diyenlere harbiden sinir oluyorum. Her gördüğünüzü ergen sanmayın... :zzz:

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi

cukuleaks

Üye

bu sözünde haklısın kardeşim.
Benide o şımarık , sigaracı keş , karı kız peşinde olan atarlı asi stayla apaçi gençlerden sanıyorlar ya işte ona sinir oluyorum. Liseli! Töbe estafurullah....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt