mesaj baloncukları yardm edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
mesaj baloncukları yardm edin
arkadaşlar ben foruma baktm bir iki konu var ama hepsinde flash gerekli ben hem flas atmayı blmiyorum hemde flashtan snra bir çok şey siliniyor.. :( acaba flash atlmadan xploreden halletmemı sağlayabilrmsnz?

- - - Eklendi - - -

biri bi cvp verecekmi ? lütfen yardımcı olun :( zaten refresh güncellemside hala gelmedi c7 ne zaman gelir :(

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Telefon açık mı? mesaj balonları mı bozuldu sadece öyleyse telefonu tak pc ye nokia suitle yedeğini al sonra yazılım güncellemelerine gel ordan yazılımı tekrar yükle sonra yedeklemeyi geri kur galeri mesajlar özel ayarların uygulamalar falan silinmez. Ya da orjinal messaging klasörünü bul x-plore ile değiştir restart yap düzelmesi lazım

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açık mı? mesaj balonları mı bozuldu sadece öyleyse telefonu tak pc ye nokia suitle yedeğini al sonra yazılım güncellemelerine gel ordan yazılımı tekrar yükle sonra yedeklemeyi geri kur galeri mesajlar özel ayarların uygulamalar falan silinmez. Ya da orjinal messaging klasörünü bul x-plore ile değiştir restart yap düzelmesi lazım
hocam msj baloncukları bozulmadı ama rengni değştrmek istyorum bu flashsz mümkün mü?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
mümkün değil riskli....

teknolojii

teknolojii

Üye
flash atılmadan olmaz

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
flshı nasıl atcam bana çok basit anlatımlı anlatbilirmsnz ? bilgilerimi silmeden falan?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
üst konularda anlatım mevcut bilgilerin silinmez yedeklersin ama ayarların bozulur.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ayarları, rehberi, mesajları falan dosya yöneticisinden yedekleme ile yedekler flash sonrası geri yüklersin ama oyun ve programlar için birşey diyemiyorum. Ama ayarları yedekten geri yüklediğinde menü düzeninden temana kadar tüm ayarlarını geri yüklüyor. Sadece duvar kağıtlarını geri yükleyemeyebiliyor.

u_cosar

u_cosar

Üye
Flash atman gerekiyor yoksa olmaz

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
hocam uygulamalarmı oynlarmıda ydkleyeblrmym? Onun içn hangi seçenği secmelym?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Mesaj baloncuklarını Core ye gömmek gerekiyor Bu yüzden Telefonda Falan olmaz..

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
u_cosar

u_cosar

Üye
Mesaj baloncuklarını Core ye gömmek gerekiyor Bu yüzden Telefonda Falan olmaz..

ben rofs2 ye gömdüm eğer ki telefondaki yazılımın cfw ise yani core kilidin kırılmış ise sadece rofs2 yi telefonaa yazılım güncelleme yoluyla atarsın bu sayede verileri kaybolmaz :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

ben rofs2 ye gömdüm eğer ki telefondaki yazılımın cfw ise yani core kilidin kırılmış ise sadece rofs2 yi telefonaa yazılım güncelleme yoluyla atarsın bu sayede verileri kaybolmaz :D
rofs2'de çalıştımı ? ben coreye gömüyorum sorunsuz oluyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Rofs2 de çalışır fakat hata oranını düşürmek için en güvenli yol core dir. Bu Popupclock içinde geçerlidir.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aynen öyle rofs2'de bazen çalışmayabiliyor genelde coreye gömülmemi ama dosya yolu rofs2 diyorsa rofs2'ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt