Merhaba kızı 9 aydır seviyom ama açılamıyom:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeO_Revolution

Üye
cesaretini topla kendine güven biraz

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ve kardeş sen diyorsunki küsmüşler dimi egerki sevmeselerdi birbirlerini barişmazlardı facede ailevi meselelerden de kaldırmış olamazmı ?
bunlar birbirerini seviyorlar aralarını bozupta kızın uzulmesini mi gormek istiyorsun ?
ve kız bunu ogrenınce ne olur farkındamısın hiç senlede ayrılır ve nefret eder vesayle.

sana tavsiyem git konuş yada saçmalik yapıpta kızıda uzme.

• Beğen
Tepkiler: NeO_Revolution
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ve kardeş sen diyorsunki küsmüşler dimi egerki sevmeselerdi birbirlerini barişmazlardı facede ailevi meselelerden de kaldırmış olamazmı ?
bunlar birbirerini seviyorlar aralarını bozupta kızın uzulmesini mi gormek istiyorsun ?
ve kız bunu ogrenınce ne olur farkındamısın hiç senlede ayrılır ve nefret eder vesayle.

sana tavsiyem git konuş yada saçmalik yapıpta kızıda uzme.

katılıyorum işte buna :oke:

tandogucem

tandogucem

Üye
kaan tikky ol kanka mutlaka bakacaktır..

edit : mermerrrrrrrrrrrrrrrr

• Beğen
Tepkiler: ksklikaan94

pelın_

hala acılmadınmı sen ona ya vallla bıgun senden once bırı acılcak sende kalcan ole daha bekleme gıt acıl nolcaksa olsun

emr47

Üye
ailecek misafirliğe gidin. sonrada faceden ekle. 1-2 sohbet et. dışarıda beraber gezmeye çıkın.:walk: parka gidin v.s gezerken ona küçük küçük hediyeler al sonra sık sık görüşün. veeeeeee mutlu sooon.:bud: :oke:

ksklikaan94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çook saolun tavsiyeleriniz için aslında ben kendime de yediremiyom kızdan soğumaya çalışıyom sevgilisini düşündükce kafayı yicem güzel bi şarkı ve beni anlatıyo yarimin aklında başka bir yar var :(

----------Eklendi @ 20:30:13 ---------- Yazıldı @ 20:29:01 ----------

kaan tikky ol kanka mutlaka bakacaktır..

edit : mermerrrrrrrrrrrrrrrr

ya cem knka sende açılamıyon banamı diyon hem benim durumum kötü kızın çıktığı var:(

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
9 ay olmuş kardeşim muhtemelen ameliyatla açılırsın artık...

khytr89

khytr89

Üye
arkadaşın durumu çok normal çünkü kalbiyle seviyor. sağdaki soldaki herhangi bir kızla konuşabilir,takılmadan çıkma teklifi edebilir veya rahatlıkla yalan söyleyip kandırabilirsin ama kalbinle sevdiğin kişiye gelince nutku tutuluyor insanın. geçen sene buna benzer bir durum başıma geldi. açıkçası daha önce hissetmediğim bir duygu olduğu için söyleyemedim, çekindim ama normalde hiç öyle çekingen bir tip değilimdir. ne biliyim garip bir duygu daha önce çıktığım 2 kızı demek ki bu kadar sevmemişim. büyüdükçe herşey değişip gelişiyor. ama daha ümidimi kaybetmedim evlenmek istiyorum onunla ama ona karşı cesaretimi toparlayamıyorum . reddedilme korkusu çok kötü birşey. bu bahsettiğim kız öyle kaşar diye tabir ettiğimiz modellerden de değil. sanırım bu da durumu zorlaştırıyor :ağlarım:. ailesinin tutumu da çok önemli. relax bir tip değil ama konuşması,gözleri,saçları kısacası herşeyi cezbediyor. Dün kandil gecesiydi ve ben hayırlı bir kısmet diledim. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: ksklikaan94

berkcombil

Üye
9 Aydır sen onu eklememişsin ama o da seni eklememişse bilemiyorum yani:hmmm

ksklikaan94

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın durumu çok normal çünkü kalbiyle seviyor. sağdaki soldaki herhangi bir kızla konuşabilir,takılmadan çıkma teklifi edebilir veya rahatlıkla yalan söyleyip kandırabilirsin ama kalbinle sevdiğin kişiye gelince nutku tutuluyor insanın. geçen sene buna benzer bir durum başıma geldi. açıkçası daha önce hissetmediğim bir duygu olduğu için söyleyemedim, çekindim ama normalde hiç öyle çekingen bir tip değilimdir. ne biliyim garip bir duygu daha önce çıktığım 2 kızı demek ki bu kadar sevmemişim. büyüdükçe herşey değişip gelişiyor. ama daha ümidimi kaybetmedim evlenmek istiyorum onunla ama ona karşı cesaretimi toparlayamıyorum . reddedilme korkusu çok kötü birşey. bu bahsettiğim kız öyle kaşar diye tabir ettiğimiz modellerden de değil. sanırım bu da durumu zorlaştırıyor :ağlarım:. ailesinin tutumu da çok önemli. relax bir tip değil ama konuşması,gözleri,saçları kısacası herşeyi cezbediyor. Dün kandil gecesiydi ve ben hayırlı bir kısmet diledim. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :oke:
Aynıyız kardeşim çok zor durum söylüyememek:(

bay_isimsiz

Üye
Güzel kardeşim kıza aşık isen, onu reel hayatında tanıyacaksın. Facesine bakıp arkadaş olmak bir şey kazandırmaz sana...
Gerçek hayatta onunla tanışacaksın, güç bir durum değil bir merhaba demen bile karşındakine boş olmadığını hissettirir.
Bu hissi karşındakine verdikten sonra gerisi zaten gelir, kızında sana karşı boş olup olmadığı çok kolay anlaşılır.

OğuzcanAbi

Üye
sifreni ver ben eklerim :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe:ehe

buketcik

buketcik

Üye
Allah yardımcın olsun:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt