ah be kardeşim...

bnde benzer bi durum yaşadım ama kimse yardım edemei üstüne asla yapmam dediğim bi kaç mallıkta yaptım... sonunda vazgeçtim olcak gibi deil ama karşılaştıımızda bi bakışı var beni bnden alıo

facebook ta felan konuştuum kızlar var hoşsohbet felan amao kızla konuşamıyorum bnde malesef. face de ki duvar yazılarını felan görüncede morelim bozuluodu bnde sildim

ama sana diyebileceğim bi kaç şey var tabi: özgüvenim yok demen hata öncelikle. kesinlikle facebookta eklemediysen ekle, umduğun gibi çok süper bi sohbet kurmayı bekleme kuramazsın zaten aşk böyle bişey olsa gerek, sevgilisinden ayrıldıysa şu durumda aceleye getirme bnce(10 ay bekledim daha ne acele etmesi deme. acele etme derken açılma safhasında yani) siberden deil de gerçek hayatta denk getirmeye çalış.. ve yalnız olursa iyi olur tabi.. kankası felan yanındayken denersen kız deil kankası reddeder valla bu kızların dayanışmasına hastayımdır ama bu duruma uyuz oluyorum.son diyeceğim utanıyom konuşamam felan deme hiç bişşe diyemiceğinin düşünsende hemen yanına yanaş hal hatır sor alttan alttan hoşlandığını belirt( sadece yanına gitmen gerisini getirecektir ben hep böle yaparım yanına gittiğinde mecbur konuşcaksın şizofren gibi yanına gidip kaçcak halin yokya). bide konuştun ama başarısız oldun diyeliim kolay kolay unutamıcan o zaman tek çaren başka kızlarla sohbeti ilerletmeye çalışman ama illa sevgili felan deil iyi bi arkadaş da olsa olur... senle daha ayrıntılı konuşmak isterim tabi.. (saçma bişeyler yazdıysam dalga geçmeyin bende ergenim demi

) umarım birazda olsa yardımcı olabilmişidir.. konuşmak istersen özelden de yardımcı olabilirim.. face tel. felan..

----------Eklendi @ 20:15:13 ---------- Yazıldı @ 20:13:17 ----------
yeni fark ettim ki kız sevgilisiyle barışmış diceem şu ki arkadaşlık bahanesiye temelleri kurabilirsin.. bnce yaparsın eminim