Merhaba kızı 9 aydır seviyom ama açılamıyom:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ksklikaan94

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kızı 9 aydır seviyom ama açılamıyom:(
Arkadaşlar 17 yaşındayım 10 aydır bu eve taşındık ve 9 aydır karşı komşumuza deli gibi aşığım ama kızla muahbbetim dahi yok kurmaya fırsatta olmuyo aslında ben biraz çekingenim kızı sabah babası okula götürüyo akşam babası getiriyo hiç fırsat bulamıyom kızın sevgilisi olduğunu öğrendim faceden ama ayrılmış şimdi bu arada faceden bile ekleyemiyom kendime özgüvenim yok çok yardıma ihtiyacım var neyapmam lağzım lütfen bay ve bayan arkadaşlardan destek bekliyorum enazından arkadaş olsak benim hakkımda ne düşündüğünü bilirim ama arkadaş dahideğiliz:(

kddrh

Üye
kardeş işin zor... ama diyorum ki ya yavaş yavaş yaklaşıp bi seferde açılacaksın yada böyle korkularınla yaşıyacaksın... sakın korkma özgüvenin yok olduğundan değil senin sorunun ya reddedilirsem korkusudur dediğim gibi sadece ''YAP'':oke:

ksklikaan94

Üye
    Konu Sahibi
kardeş işin zor... ama diyorum ki ya yavaş yavaş yaklaşıp bi seferde açılacaksın yada böyle korkularınla yaşıyacaksın... sakın korkma özgüvenin yok olduğundan değil senin sorunun ya reddedilirsem korkusudur dediğim gibi sadece ''YAP'':oke:

Arkadaş olmaya çalışıyom ama bi fırsatını bulamıyom:(

'Patron

'Patron

Üye
Fedakarlığa bak :D adam sırf sana yardım edebılmek ıçın üye olmuş ilk mesajını sana yazmış :D

• Beğen
Tepkiler: khytr89 ve qirL1903
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Arkadaş Olarak ekle ilk önce , de ben karşı komşunuzum , samimi ol sonra kendini toplayıp açıl

ksklikaan94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş Olarak ekle ilk önce , de ben karşı komşunuzum , samimi ol sonra kendini toplayıp açıl

beni tanıyo zaten yolda flan selam veriyo ama ekleyemiyom:S özgüven yok:(
daha iyi cvplar lütfen önce yüzyüze konuşacak kadar arkdş olmam lağzım ama nasıl:(

Emre-45

Emre-45

Üye
Madem tanıyor hemen ekle Facebook'dan. Ordan nasılsın falan fdiye konuya girersin. Sonra belki dışarı çıkarsınız ve açılırsın.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
beni tanıyo zaten yolda flan selam veriyo ama ekleyemiyom:S özgüven yok:(
daha iyi cvplar lütfen önce yüzyüze konuşacak kadar arkdş olmam lağzım ama nasıl:(

Ayna , kızın resmini karşına al , Onunla konuşuyor muş gibi yap , deneye deneye güven artar

ksklikaan94

Üye
    Konu Sahibi
Az önce aldığım bilgiye göre sevgilisiyle barışmış:(:( ayırcam onları napıp edip:(

ssercan

Üye
Yuva yıkma yavrucum günah :kop:

greenmile

greenmile

Üye
yorma kardeşim sen açılmassan başkası açılır :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ah be kardeşim...:hmmm bnde benzer bi durum yaşadım ama kimse yardım edemei üstüne asla yapmam dediğim bi kaç mallıkta yaptım... sonunda vazgeçtim olcak gibi deil ama karşılaştıımızda bi bakışı var beni bnden alıo:ağlarım: facebook ta felan konuştuum kızlar var hoşsohbet felan amao kızla konuşamıyorum bnde malesef. face de ki duvar yazılarını felan görüncede morelim bozuluodu bnde sildim(h) ama sana diyebileceğim bi kaç şey var tabi: özgüvenim yok demen hata öncelikle. kesinlikle facebookta eklemediysen ekle, umduğun gibi çok süper bi sohbet kurmayı bekleme kuramazsın zaten aşk böyle bişey olsa gerek, sevgilisinden ayrıldıysa şu durumda aceleye getirme bnce(10 ay bekledim daha ne acele etmesi deme. acele etme derken açılma safhasında yani) siberden deil de gerçek hayatta denk getirmeye çalış.. ve yalnız olursa iyi olur tabi.. kankası felan yanındayken denersen kız deil kankası reddeder valla bu kızların dayanışmasına hastayımdır ama bu duruma uyuz oluyorum.son diyeceğim utanıyom konuşamam felan deme hiç bişşe diyemiceğinin düşünsende hemen yanına yanaş hal hatır sor alttan alttan hoşlandığını belirt( sadece yanına gitmen gerisini getirecektir ben hep böle yaparım yanına gittiğinde mecbur konuşcaksın şizofren gibi yanına gidip kaçcak halin yokya). bide konuştun ama başarısız oldun diyeliim kolay kolay unutamıcan o zaman tek çaren başka kızlarla sohbeti ilerletmeye çalışman ama illa sevgili felan deil iyi bi arkadaş da olsa olur... senle daha ayrıntılı konuşmak isterim tabi.. (saçma bişeyler yazdıysam dalga geçmeyin bende ergenim demi :P: ) umarım birazda olsa yardımcı olabilmişidir.. konuşmak istersen özelden de yardımcı olabilirim.. face tel. felan..:oke:

----------Eklendi @ 20:15:13 ---------- Yazıldı @ 20:13:17 ----------

yeni fark ettim ki kız sevgilisiyle barışmış diceem şu ki arkadaşlık bahanesiye temelleri kurabilirsin.. bnce yaparsın eminim:box

ssercan

Üye
Murat kardeşim senin yaşın kaç başın kaç da daha gelmiş burda öneride bulunuyorsan.Bacak kadar boyunla daha hiçbirşey yaşamamıl görmemiş geçirmemişsin.Birde herşeye karışma diyorsun forumda saygılı ol çok saygısız herşeye atlayan bilsen de bilmesen de yorum yapan bir tipsin.Uyarıyorum seni.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Murat kardeşim senin yaşın kaç başın kaç da daha gelmiş burda öneride bulunuyorsan.Bacak kadar boyunla daha hiçbirşey yaşamamıl görmemiş geçirmemişsin.Birde herşeye karışma diyorsun forumda saygılı ol çok saygısız herşeye atlayan bilsen de bilmesen de yorum yapan bir tipsin.Uyarıyorum seni.

Benim Kullandıgım taktikler bunlar , işe yaradı , ben fikirlerimi ortaya koyuyorum , bu kadar yorumda benim için yeterli , ben dagılıyorum:yuru

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Konu başlığını okuduğumda aklıma ilk gelen " Merhaba ben dokuz aydır sevip, açılamayan çocuk " :d:
Bu kadar çekinmeyin kızlardan ya :D Dene sen , olmadı ise o kaybetmiştir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
çık karşısına açık açık söyle kabul etmessede takmaa sana kızmı yok

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Bu bir aşk meselesi değer herşeye karışma

----------Eklendi @ 19:43:34 ---------- Yazıldı @ 19:43:08 ----------

Taktik yap , en zayıf anında saldır
ee karşindaki insanlarda aşık degilmi senın kız arkadaşını biri aranızı bozsa ne olur acaba mantıklı düşün
yorma kardeşim sen açılmassan başkası açılır :)
aynen katılıyorum abi :)
Benim Kullandıgım taktikler bunlar , işe yaradı , ben fikirlerimi ortaya koyuyorum , bu kadar yorumda benim için yeterli , ben dagılıyorum:yuru

merak etme murat bu taktıklerinle kendinde avlanırsın elbet yaptıgın hoş degil yaşın küçük baya ve bence bu akılla kımseye bir oneride bulunma karişmak işim degil ama yanliş tavsiyede bulunuyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt