Merhaba arkadaşlar N8 hakkında sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gizemli_Yabancı

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar N8 hakkında sorularım var
Siteye az önce kayıt oldum. Google aracılığı ile buldum. Ben n8 için hackli belleyi yüklemiştim ama su gibi şarj tüketiyor. Ben sürekli müzik dinleyen ve film izleyen birisi olarak anna ya geçiş yapmak istiyorum ancak bir takım sorularım var. Orjinal Tr Anna'da şarj normal kullanım da kaç gün gidiyor? Şu anda telefonum hackli eski versiyona geçip soft format attığım zaman tekrar orjinal yazılımı olur mu? Yani hack olayı ortadan kalkar mı? Eski sürümden sonra anna'ya terfi edeceğim. Hackden kurtulmak için soft mu yoksa hard format mı atmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Herkese kolay gelsin..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
annada şarj 1 gün rahat gidiyor. oyun film internet vs. gelelim annaya dönmeye ben de belleden annaya döndüm. belleyi flashladıgına göre flash atmayı biliyorsun farz ediyorum. navifirmden scandinavya sürümünü (pr 1.0) yı indir bu işlem downgrade olarak adlandırılır ve sadece dediğim sürüm ismiyle yapılır. symbian 3 genel bölümünde sabit konular arasında var downgrade konusu orayı çok detaylı biçimde oku. pri 1.0 a gelince normal annayı yani 22.14 yada 24.1 i flashla. sonra pc suite bağla ve en yeni sürüm olan 25.7 ye yükselt. artık orjinal annalı birisin ve hack kalktı ve garantin hala devam ediyor. format işlemine gelince zaten flashla herşey gdiyor ama sen emin olmak isityorsan 25.7den sonra bi soft format at telefon rahatlasın. işte bu kadar :)

• Beğen
Tepkiler: Gizemli_Yabancı
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
downgrade yapinca tel sifirlanir zaten formata grk yok bence

• Beğen
Tepkiler: Gizemli_Yabancı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt