Telefon Tavsiyesi Merhaba arkadaşlar bakar misiniz?

Invoke

Üye
Hocam bende cm11.0 4.4 romunu denedim ama en alttaki iki kapasitif dokunmatik tus çalışmaz oldu?

Demek ki geliştirici iyi iş çıkaramamış ama ileri de düzeltirler o sorunu.(Hatta belki çözümü vardır, yazıyordur oralarda bir yerlerde) Her cihazın desteği de aynı değil sonuçta. Hepsine aynı adam da bakmıyor.

Konu Sahibi
Yani kasmamasi için rom şart

Invoke

Üye
Ben senin yerinde olsam şöyle düşünürdüm: "Hangisi benim ihtiyacıma karşılık veriyor?" G2'nin ekranı mesela ciddi anlamda büyük hele 5S'e göre çok büyük. Tamam ikisi de üst seviye olduğundan karşılaştırıyoruz ama boyut çok önemli birşey ve alırken önemli bir etken olmalı.

Mesele sadece alo demek olmasa gerek. Yani bu cihazlarla ne yapmayı düşünüyorsun? Oyun oynamak? Film izlemek? Bunlar için büyük ekran daha idealdir, mantıken. Ya da taşıması zor olur. G2 bana biraz daha dayanıksız geliyor 5S daha şekil, işimi de görüyor da diyebilirsin.

Sonuç olarak Note 3 olsun Z1 Compact olsun G2 olsun ya da 5S olsun hepsi üst seviye cihazlar ve pişman edeceklerini düşünmüyorum uygun olanı seç gitsin.
5S'in bir artısı da dediğin gibi fiyatı kolay kolay düşmüyor.

Tepkiler: fuko08
    Konu Sahibi
Hem büyük ekran hem performans hemde stabillik istiyorum acaba iphone 6 yi mi beklesem?

Konu Sahibi
Ama mesela ben g2 yi incelediğim de ana ekrana dönmek istedimde ama biraz takıldı?

Invoke

Üye
Ama mesela ben g2 yi incelediğim de ana ekrana dönmek istedimde ama biraz takıldı?

Doğrudur, bilmiyorum, şimdi G2'yi bizim fabrikada üretmişler gibi savunamam ama arkadaşımda var takır takır.
@mvrucu123 İlk sayfayı şöyle bir okudum da ilerde WP için tam anlamıyla jailbreak gibi bir şey çıkar. Oyunları korsan yüklemek için illaki bir kapı açılır, zaten 8.1 çıktı diye biliyorum ya da çok yakında çıkacak. Öyle bir şey, şu aralar çok sık takip etmiyorum. Neyse... İlerde 929'da (yanlış olmasın 5" snap 800lü model buydu diye hatırlıyorum ) gelir, onu alırsın madem wp istiyorsun. Hem kamerası da işini görür.

Tepkiler: muhammettvurucu
Kardeşim bence şunumu beklesem bunumu beklesem gibi ikilemde kalma zaten şuan olan cihazlar kafanı karıştırıyo bide çıkacak olanları listeye katma belliki ihtiyacın var ve teknolojiyede yetişemezsin kafana yatanı bütçene uygun isteklerini karşılayanı al gitsin diğer arkadaşlarında dediği gibi üstseviye cihazlar pişman edeceklerini bende sanmıyorum

Tepkiler: muhammettvurucu

Invoke

Üye
Bence orta halli bir fotoğraf makinesi al, bunu bayağı bir araştır önce. Yanına bir de Nexus 5 al. Çok mu mantıklıyım acaba?

Kasmayan cihaz mantigi artik kullaniciya bagli birsey,kimisi note 3 yada iphone 5s vs vs alir cihaz zorlanir,kimiside samsung ace-iphone 3g vs vs alir,urun kasmaz,aslinda bunu en cok suna yorumlanir;siz urunu nefes almiyacak sekilde doldurursaniz zaten bu dunyanin en hizlisida olsa zorlanir,aldiginiz urunu asiri zorlamayin ki kullanirken oyle sorunlar bas gostermesin