Invoke
Üye
Hocam bende cm11.0 4.4 romunu denedim ama en alttaki iki kapasitif dokunmatik tus çalışmaz oldu?
Yani kasmamasi için rom şartDemek ki geliştirici iyi iş çıkaramamış ama ileri de düzeltirler o sorunu.(Hatta belki çözümü vardır, yazıyordur oralarda bir yerlerde) Her cihazın desteği de aynı değil sonuçta. Hepsine aynı adam da bakmıyor.
Hem büyük ekran hem performans hemde stabillik istiyorum acaba iphone 6 yi mi beklesem?Ben senin yerinde olsam şöyle düşünürdüm: "Hangisi benim ihtiyacıma karşılık veriyor?" G2'nin ekranı mesela ciddi anlamda büyük hele 5S'e göre çok büyük. Tamam ikisi de üst seviye olduğundan karşılaştırıyoruz ama boyut çok önemli birşey ve alırken önemli bir etken olmalı.
Mesele sadece alo demek olmasa gerek. Yani bu cihazlarla ne yapmayı düşünüyorsun? Oyun oynamak? Film izlemek? Bunlar için büyük ekran daha idealdir, mantıken. Ya da taşıması zor olur. G2 bana biraz daha dayanıksız geliyor 5S daha şekil, işimi de görüyor da diyebilirsin.
Sonuç olarak Note 3 olsun Z1 Compact olsun G2 olsun ya da 5S olsun hepsi üst seviye cihazlar. 5S'in bir artısı da dediğin gibi fiyatı kolay kolay düşmüyor.
Yani kasmamasi için rom şart
Hem büyük ekran hem performans hemde stabillik istiyorum acaba iphone 6 yi mi beklesem?
Ama mesela ben g2 yi incelediğim de ana ekrana dönmek istedimde ama biraz takıldı?
Hmm hala kararsızlık içindeyim
AynenYeterince paran var. S3miniden bıktın. Aslında beklemek istemiyorsun ama yine de bir aciliyetin yok değil mi?
Çok mantıklısin kardeşimBence orta halli bir fotoğraf makinesi al, bunu bayağı bir araştır önce. Yanına bir de Nexus 5 al. Çok mu mantıklıyım acaba?
Fotoğraf makinesinden anlıyor musun?Bence orta halli bir fotoğraf makinesi al, bunu bayağı bir araştır önce. Yanına bir de Nexus 5 al. Çok mu mantıklıyım acaba?
Hocam nexus 5 32 gb ici bir fiyat bulamadım
Hocam nexus 5 32 gb ici bir fiyat bulamadım
bu gelistiricinin yaptigi yazilima bagli olarak degisebilir.s3le s3minin stabilitesi arasinda daglar kadar fark var.s3 hala tutulan bir telefon ve daha cok ugrasiliyor yazilimina.Benim cihaz 1 yıl 10 ayı doldurdu, kasmıyor.
bu gelistiricinin yaptigi yazilima bagli olarak degisebilir.s3le s3minin stabilitesi arasinda daglar kadar fark var.s3 hala tutulan bir telefon ve daha cok ugrasiliyor yazilimina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?