muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen kendini android kasar şeklinde şartladığın için android alma bence dediğin gibi 5s filan al baktın android de optimizasyon sorunları ortadan kalkar gene androide dönersin olmazsa wp8 veya 8.1Merhaba arkadaşlar ben yeni bi artık iyisinden bi cihaz almaya karar verdim. Aslında aklimda bir kaç soru işareti var
1) note3 e de bütçem yetiyor ama hem samsung dan hemde toucwiz den sıkıldım o kalitesizlik ten. Ya da xperia z1 yada minisi de olabilir yada f/p krali g2 de olabilir ama tek endişem android en fazla 1 yıl sonra kasmaya başlıyor sirf bu yüzden aklima şöyle bir plan geldi acaba şimdi bir 5s alim lumialar tam oturunca zaten iyi fiyata 5s i satarim o zaman da bi lumia alırım.
Yani şimdi biri çıkıp beni android 2-3 sene de geçse kasmaz deyip ikna edebilecek biri var mi?
Son olarak şunu belirteyim en az 3 yil stabil kalmali çünkü en az 3 yil kullanicam
Ama yazın gezilere falan çıkacağım için fotoğraf önemliNexus 5 Al Saf Androidin Keyfini Çıkar
Ama yazın gezilere falan çıkacağım için fotoğraf önemli
Stabil olması önemli biraz oyun ve biraz da kamera olmalı aslında bu isteklerime lumia çok uyuyor ama ücretsiz oyun yüklemek sıkıntı
İstediğin Tüm Özellikleri Bir Anda YazarsanDaha Etkili Ve Hızlı Bir Öneri Alabilirsin..
Zaten kamera da 1) Nokia'nın 2) Sony. Ayrıca istersem bekleyede bilirim lumia 1520 nin küçük ekranlisi cikana kadarOyun icin ios en stabil ama bana göre kamera yi en iyi nokia yapıyor
Su an idare edebilirim diyorsan en azından nisan ayına kadar idare etmeni tavsiye ederimZaten kamera da 1) Nokia'nın 2) Sony. Ayrıca istersem bekleyede bilirim lumia 1520 nin küçük ekranlisi cikana kadar
Zaten şu an s3 mini kullanıyorum daha 3 aylık yeni yani beklesemmi diyorum yani? Ayrıca şu ücretsiz oyun yükleme sıkıntısı da varSu an idare edebilirim diyorsan en azından nisan ayına kadar idare etmeni tavsiye ederimo zamana kadar çıkar insaallah istedigin telefon
Bencede biraz eskitZaten şu an s3 mini kullanıyorum daha 3 aylık yeni yani beklesemmi diyorum yani? Ayrıca şu ücretsiz oyun yükleme sıkıntısı da var
O zamana 6 nin iddiaları bu sefer beni engellerBencede biraz eskitilla 1520 alacaksın diye bişey yok 5s de alırsın
Hocam ispatlaya bilir misiniz?2-3 sene geçse de kasmaz.
Hocam ispatlaya bilir misiniz?
Benim cihaz s3 mini daha 3 aylik kasıyor?Benim cihaz 1 yıl 10 ayı doldurdu, kasmıyor.
Benim cihaz s3 mini daha 3 aylik kasıyor?
Hocam bende cm11.0 4.4 romunu denedim ama en alttaki iki kapasitif dokunmatik tus çalışmaz oldu?Yani ilk halinden kötü değil hatta daha iyi aldığımda 2.3.4 GB idi sürümü şimdi 4.4.2 KK kullanıyorum, ciddi anlamda fark var. Tabiki Sony vermedi Kitkatı. Sony ICS'ye kadar getirdi, bıraktı. Hangi cihazı alırsan al nexus dışında bir yerde bırakacak zaten. Hatta Google da Nexus'u bırakıyor sadece bu süre daha uzun. Uzun lafın kısası android kullanıyorsan biraz xda'e bakacaksın.
O da Touchwiz'in sorunu işte. Üstelik benim donanım S3 miniden daha dandik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?