sienon Üye arkadaşlar bende n78 var hepsi oldu birtek tam ekran olmadı nedendir acaba tıklıyorum çarpı işareti çıkıyo
arkadaşlar bende n78 var hepsi oldu birtek tam ekran olmadı nedendir acaba tıklıyorum çarpı işareti çıkıyo
Hasan Üye Konu Sahibi SİNAN ATİK' Alıntı: arkadaşlar bende n78 var hepsi oldu birtek tam ekran olmadı nedendir acaba tıklıyorum çarpı işareti çıkıyo Genişletmek için tıkla ... hangi yama çarpı işareti oldu
SİNAN ATİK' Alıntı: arkadaşlar bende n78 var hepsi oldu birtek tam ekran olmadı nedendir acaba tıklıyorum çarpı işareti çıkıyo Genişletmek için tıkla ... hangi yama çarpı işareti oldu
sienon Üye fullscreenmenu yazan hepsini denedim aynı sorun add to auto deyip yeniden başlattm ama olmadı
pro.engineer Üye Hasan' Alıntı: Var ama çok gereksiz Genişletmek için tıkla ... paylaşır misin ben denemek istiyorum
artar Üye n86 da aynı sorun iki tanesi yeşil oldu fullsceenmenu olmadı.ama telefonu yeniden başlattigimda oldu.teşekkürler.
n86 da aynı sorun iki tanesi yeşil oldu fullsceenmenu olmadı.ama telefonu yeniden başlattigimda oldu.teşekkürler.
Hasan Üye Konu Sahibi sürmenaj6169' Alıntı: paylaşır misin ben denemek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bi ara paylaşırim ---------- Eklendi @ 16:34:11 ---------- Yazıldı @ 16:33:33 ---------- artar' Alıntı: n86 da aynı sorun iki tanesi yeşil oldu fullsceenmenu olmadı.ama telefonu yeniden başlattigimda oldu.teşekkürler. Genişletmek için tıkla ...
sürmenaj6169' Alıntı: paylaşır misin ben denemek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bi ara paylaşırim ---------- Eklendi @ 16:34:11 ---------- Yazıldı @ 16:33:33 ---------- artar' Alıntı: n86 da aynı sorun iki tanesi yeşil oldu fullsceenmenu olmadı.ama telefonu yeniden başlattigimda oldu.teşekkürler. Genişletmek için tıkla ...
sienon Üye hasan kardşım benim sorunum hala devam ediyor telefonun şarjını bitirene kadar yeniden başlattım banamısın demedi
hasan kardşım benim sorunum hala devam ediyor telefonun şarjını bitirene kadar yeniden başlattım banamısın demedi
pro.engineer Üye Hasan' Alıntı: Bi ara paylaşırim ---------- Eklendi @ 16:34:11 ---------- Yazıldı @ 16:33:33 ---------- Genişletmek için tıkla ... eyvallah bekliyorum
Hasan' Alıntı: Bi ara paylaşırim ---------- Eklendi @ 16:34:11 ---------- Yazıldı @ 16:33:33 ---------- Genişletmek için tıkla ... eyvallah bekliyorum
Hasan Üye Konu Sahibi SİNAN ATİK' Alıntı: hasan kardşım benim sorunum hala devam ediyor telefonun şarjını bitirene kadar yeniden başlattım banamısın demedi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu dene bakalım [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
SİNAN ATİK' Alıntı: hasan kardşım benim sorunum hala devam ediyor telefonun şarjını bitirene kadar yeniden başlattım banamısın demedi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu dene bakalım [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
sienon Üye hasan kardeşim kusura bakma internetim yoktu bakamadm baktığımdada çok geç 404 not found diyor siteden silinmiş olabilirmi senide uğraştırıyorum
hasan kardeşim kusura bakma internetim yoktu bakamadm baktığımdada çok geç 404 not found diyor siteden silinmiş olabilirmi senide uğraştırıyorum
Hasan Üye Konu Sahibi SİNAN ATİK' Alıntı: hasan kardeşim kusura bakma internetim yoktu bakamadm baktığımdada çok geç 404 not found diyor siteden silinmiş olabilirmi senide uğraştırıyorum Genişletmek için tıkla ... Bunu dene bakalım Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SİNAN ATİK' Alıntı: hasan kardeşim kusura bakma internetim yoktu bakamadm baktığımdada çok geç 404 not found diyor siteden silinmiş olabilirmi senide uğraştırıyorum Genişletmek için tıkla ... Bunu dene bakalım
gscangs Üye bende de screen menü kırmızı oldu gerisi çalısıyor hangi klasörde olduğunu göstermemesini sağlayan dosya kırmızı heralde tesekkurler
bende de screen menü kırmızı oldu gerisi çalısıyor hangi klasörde olduğunu göstermemesini sağlayan dosya kırmızı heralde tesekkurler
Hasan Üye Konu Sahibi fp1 olduğu için olabilir neyse diğerleri iş görüyorsa ona pek gerek yok daha kötü oluyor bence ikisi yetiyor bana
fp1 olduğu için olabilir neyse diğerleri iş görüyorsa ona pek gerek yok daha kötü oluyor bence ikisi yetiyor bana
Hasan Üye Konu Sahibi krall99' Alıntı: Teşekkür Ederim Dostum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
Hasan Üye Konu Sahibi Mc Demir' Alıntı: paylaşım için sağol kardeş de bende olmadı yapamadım galiba Genişletmek için tıkla ... Pek gerek yok bu menüye esasında kullanımı kötü ben begenmedim yani yamalar açık mi ?
Mc Demir' Alıntı: paylaşım için sağol kardeş de bende olmadı yapamadım galiba Genişletmek için tıkla ... Pek gerek yok bu menüye esasında kullanımı kötü ben begenmedim yani yamalar açık mi ?