Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Menü İconlarını değiştirmek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkün_Dostu
Üye
Konu Sahibi
Menü İconlarını değiştirmek
arkadaşlar menü iconlarını değiştiremiyorum bi türlü ne yaptıysam olmadı SWF diye bi dosya war atıyom telefona açıyo fakat resim olarak uygulamıyo temalar oluyo o olmuyo OD die bi dosya warmış ola oluyomuş bulamadım biri yardım ederse sewnirim
CryDaqqeR
Üye
kardeş istediğin resmi falan bul ownskin sitesine gir oradan tema yap orada bütün ikonlar skinler var
M3L!H
Üye
.swf'ler s60 flash'lardır.Yani flash player'lar.Sitede bulabilirsin bul ve indir.Sonra at ve çalıştır
Türkün_Dostu
Üye
Konu Sahibi
yha arkadaşlar kimse anlamadımı bende saten swf resmi war tema da war anlamadığım nasıl menü iconlarının onun gibi yapcam normal açılıyor resim olarak uygulanmıyor kimse anlamadımı
bugra_selduz
Üye
menü iconları ancak 6600 da değisio bşka teleffonlarda çok zor
bayram ağa
Üye
kırasın
murat128
Üye
menü ikonu olabilir sende seni anladım bir ara bende uğraştım telefon sis dosyasını açamıyor xplorer in gelişmişi olmalı telinde bunu denemelisin bence
kanunsuz_38
Üye
kasmayın kendinizi yav girin ownskin.com'a yapın her türlü ikonla her türlü temayı crydagger'ında dediği gibi ne uğraşırsınız bunlarla anlamamki ben binbir türlüsünü yapıyorum ordan hergün her çeşit temaya takılmayın buna fazla hadee kolay gele
Crixus07
Üye
arkadaslar tema uygulamadan degıstırmeyı bılen var mı acaba??