Muhammed CR7
Üye
Telefon program yüklemiyor ?? yardım [Çözüldü] :D
Ya arkadaşlar, son zamanlarda iice sorun çıkmaya başladı. Programın herhangi bir kalıntıları dosyaları yok. Yani ilk defa yüklüyorum.. Şimdi şu resime dikkat edin herhangi bi programda da oluyor... Yükle diyorum, fakat (sonraki) ye basıyorum, sanki basılmı yo. İlerlemiyo. Sonraki yazısının üstüne basıyom. Dokunmatik çalışmadı farzet.. Basıyom basıyom olmuyo..
Ama iptal diyince iptal e basınca iptal oluyo.. Yardım edin lütfenn..
................................
Çözüm tarihi, 19.04.2015
Şimdi arkadaşlar sorunu nasıl çözdün diceksiniz
1. Çözüm: Telefonu yeniden başlat ( yeniden başlatınca bazen yüklüyor)
2.Çözüm: Antivirüs programı ile tarattım 2 tane virüs çıktı ( O virüsleri silince düzeldi biraz)
3.Çözüm: Son yüklediğiniz uygulamalara yada sık kullandığınız uygulamalara dikkat edin.
Şuan aynı sorunu yaşıyodum, yüklemiyodu. Şüphelendiğim programları kaldırdım düzeldi. Ama hangi program yüzünden oluyodu bilmiyordum. Sonra tekrar denedim.
Şu resimdeki ( Ekran ışığını azaltıp - arttırma programı ) bunu kaldırdım. Düzeldi yükledi programları..
Bende bu programı kaldırınca düzeldi sizdede böyle bi sorun olursa, bu program yada başka programları tek tek kaldırıp deneyin benim gibi tespit edin. İşte böyle çözersiniz
LÜTFEN ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI...
Başka sitelerde bu paylaşılırsa Benim paylaştığım ve Çözdüğüm bildirilsin...
Maxicep_ >> Çözüm merkezi
....
Ama iptal diyince iptal e basınca iptal oluyo.. Yardım edin lütfenn..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
................................
Çözüm tarihi, 19.04.2015
Şimdi arkadaşlar sorunu nasıl çözdün diceksiniz
1. Çözüm: Telefonu yeniden başlat ( yeniden başlatınca bazen yüklüyor)
2.Çözüm: Antivirüs programı ile tarattım 2 tane virüs çıktı ( O virüsleri silince düzeldi biraz)
3.Çözüm: Son yüklediğiniz uygulamalara yada sık kullandığınız uygulamalara dikkat edin.
Şuan aynı sorunu yaşıyodum, yüklemiyodu. Şüphelendiğim programları kaldırdım düzeldi. Ama hangi program yüzünden oluyodu bilmiyordum. Sonra tekrar denedim.
Şu resimdeki ( Ekran ışığını azaltıp - arttırma programı ) bunu kaldırdım. Düzeldi yükledi programları..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende bu programı kaldırınca düzeldi sizdede böyle bi sorun olursa, bu program yada başka programları tek tek kaldırıp deneyin benim gibi tespit edin. İşte böyle çözersiniz
LÜTFEN ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI...
Başka sitelerde bu paylaşılırsa Benim paylaştığım ve Çözdüğüm bildirilsin...
Maxicep_ >> Çözüm merkezi
....
Son düzenleme: