onurhanerk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Uygulama çok rahat ve kullanışlı. Şifreleme programlarından en iyisi bile diyebilirim düşüncemle. Lakin tam 1 hafta sonra program çalışmamaya başlıyor. Kaldırıp tekrar kurmakta bir çözüm oluşturmuyor. Programı süresiz kullanmak mümkün müdür? Nasıl yapabiliriz?
Parasını verebileceğimiz bir yer olsa veririz sorun değilBiri yapmadıysa bugüne kadar tek çare parasını verip kullanmak
Parasını verebileceğimiz bir yer olsa veririz sorun değilUgulamada belitrilmiş bir şey yok.
Çalışmadı buda malesefbak aşağıya benzerlerden bakayım dedim bunu buldum umarım işine yarar
S60v5/S^3 - [melon] Advanced Device Locks Pro V2.10(136) S^1/s^3 Unsigned Türkçe Maxipda - MaxiCep
denemiştim sanırım aynısı trsi sadecebak aşağıya benzerlerden bakayım dedim bunu buldum umarım işine yarar
S60v5/S^3 - [melon] Advanced Device Locks Pro V2.10(136) S^1/s^3 Unsigned Türkçe Maxipda - MaxiCep
Dead flashtan sonra 1 hafta çalışıyor. Sonra çalışmaz oluyor. C7' deuygulama tam olarak Symbian^3 için uygun değil gibi 603FP2 de tam çalışmamakta, sizin cihazda uygulama koruma çalışmakta mı ?
yüklenen şeylere de bağlı, uygulamayada bağlı, büyük ihtimalle destek ile alakalıDead flashtan sonra 1 hafta çalışıyor. Sonra çalışmaz oluyor. C7' de
İsmimi etiketlemişsin ama bana bildirim gelmemiş
Malesef yine sonuç alamadımİsmimi etiketlemişsin ama bana bildirim gelmemişSymbian konularını gezerken gördüm ismimi.
Uygulamayı test etme imkanım yok maalesef. Bir link buldum ama istediğin sürümün bir alt versiyonu. Umarım sıkıntı yaratmaz. Buyur;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiçbişey Yüklemesen Bile Sorun Yine Aynı Bana Sorarsanız Uygulamanın 7 Gün Süresi Doluyor ve İşlevini Kaybediyor Dead Flash Atıyorsunuz Sorunsuz Kullanıyorsunuz 1 Hafta Sonra Yine Ayniyüklenen şeylere de bağlı, uygulamayada bağlı, büyük ihtimalle destek ile alakalı
Mantıklı Ama Neden Kendi Kendine Silinsinki? Ama Deneyeceğim BunuBuna benzer konular açılmış. Ama birindeki mesaj dikkatimi çekti; "Telefondan .exe dosyası silinmiş. Bu yüzden çalışmıyor galiba."
Sendeki durum da bu olabilir belki. Uygulamayı bilgisayara taşı. SisEditor programı ile parçala. O dosyaların belirli bir yeri vardır, yüklerken oraya giderler. Sen bu dosyaları nereye atacağını unutmadan telefona taşı. Telefonda da Xplore ile atılması gereken yerlere atarsın. Bu konuları bilmiyorsan daha ayrıntılı anlatabilirim.
Kendi tavsiyemmiş gibi yazdım, kusura bakmayın. Bu çözümü bizzat @yaren_dede yazmıştır. Konunun linki MaxiPDA Advanced Device Locks sorun - MaxiCep
Eğer Olursa FW ye Atıpta Kullanırız İşe Yarar Dahada İstesende SilemezsinSonuç alırsan yardımını beklerim
siseditor ile dosyaları çıkarabilirsinProgram şuan bende çalışmıyor. Exe dosyasını çıkarabilirsen ben atıp deneyeyim 1 hafta beklemiyelimpc yok şuanda bende olsa çıkarırdım ben
O Zaman Buyur Bir DeneProgram şuan bende çalışmıyor. Exe dosyasını çıkarabilirsen ben atıp deneyeyim 1 hafta beklemiyelimpc yok şuanda bende olsa çıkarırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?