Meizu MX6’nın duyuru etkinlik davetiyeleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Meizu MX6’nın duyuru etkinlik davetiyeleri ortaya çıktı
Meizu’nun yeni amiral gemisi Mart ayında mı duyurulacak?



Yeni dönemde bir çok yeni model gün yüzüne çıkmaya hazırlanırken, özellikle de amiral gemisi modeller büyük bir merakla bekleniyor. CES 2016 ile birlikte ilk üst seviye model olarak LeTV Le Max Pro’nun duyurusu gelirken, bu akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 820 ile geliyor.



Diğer taraftan Şubat ayı içerisinde de oldukça önemli duyurular gerçekleşecek ve Şubat ayı sonunda İspanya, Barcelona’da Samsung Galaxy S7, LG G5 gibi amiral gemisi modeller ve diğer bir çok modelin duyurusunun gelmesi bekleniyor.

Çinli firmalar da 2015’i oldukça başarılı satış rakamları ile kapatırken, dikkat çeken üreticilerden bir tanesi de Meizu olmuştu ve bu firma, şimdi de yeni amiral gemisini sunma arifesinde.

Henüz Meizu MX6’nın ne zaman sunulacağına dair resmi bilgi bulunmazken, bu cihazın tanıtım etkinliği için hazırlanan davetiye olduğu iddia edilen bazı görseller ortaya çıkarken, etkinlik tarihinin de bir kaç hafta uzakta olduğu ifade ediliyor. Büyük ihtimalle Mart ayında bu yeni modeli görebiliriz.

Yeni akıllı telefonun metal çerçeve ve cam ön ve arka yüzey ile gelmesi beklenirken, kısa süre öne AnTuTu üzerinden gelen bilgilere göre Full HD dokunmatik ekran, MediaTek Heli X20, on çekirdekli işlemcili yonga seti, Mali-T880 grafik işlemci, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 20.7MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi, 4.000mAh batarya, parmak izi tarayıcısı gibi özelliklere sahip olacak.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...kinlik-davetiyeleri-ortaya-cikti-h215724.html
 

Emre

Üye
:eller:
 


Üst Alt