Meizu MX6, benchmark veri tabanında ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu MX6, benchmark veri tabanında ortaya çıktı
Çinli ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu bu sene bir çok model sunarken, özellikle üst seviye cihazı Meizu Pro 6 dikkatleri üzerine çekmişti. Firma şimdi de yeni bir başka üst seviye cihaz duyurusu hazırlıkları içerisinde ve Meizu MX6 adı ile gelecek olan bu yeni akıllı telefon bu ay içerisinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak.



Bir süredir gelen söylentilere göre Meizu'nun akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde AMOLED dokunmatik erkan içerecek. Ayrıca cihazın MediaTek tarafından geliştirilen on çekirdekli işlemcili Helio X20 yonga setinden güç alacak. Flyme 5.2 ile birlikte Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan cihazın 4GB sistem belleği içereceği ve ayrıca 3GB sistem belleği içeren daha düşük bir versiyonun da sunulabileceği ifade ediliyor.

Şimdi de yeni akıllı telefon Meizu MX6, AnTuTu'da ortaya çıktı. Buradan gelen teknik özelliklere bakacak olursak eğer, akıllı telefon 1920x1080 piksel Full HD ekran ile geliyor. Cihazın yonga seti ise 10 çekirdekli işlemcili Helio X20 olurken, arıca 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile geldiği görülmekte.

Kamera olarak ise 12MP arka kamera yanı sıra cihazda 5MP ön kamera bulunacak. Daha önce gelen iddialar ise akıllı telefonun 20.7MP arka kamera ve 8MP Slfie kamerası ile geleceği şeklindeydi.

Bu cihaz 19 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle gün yüzüne çıkacak ve fiyatının da 300$civarında olması bekleniyor.
Meizu MX6, benchmark veri tabanında ortaya çıktı
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ön Kamerayı İlk Bunlar Yükseltti Haklını Yememek Lazım Ama Yinede Satın Almam :D
 


Üst Alt