PriZm
Üye
Tamamdır bu iş.Xiaomi Türkiye Ofisi için resmi işlemlerini başlattı. Merkez Ofis binasını da kiraladı. Yakında Mi serisi ile gelir ülkemize.

Tamamdır bu iş.Xiaomi Türkiye Ofisi için resmi işlemlerini başlattı. Merkez Ofis binasını da kiraladı. Yakında Mi serisi ile gelir ülkemize.

İnşallah dostum daha ani oldu biraz kısmetBu arada çok büyük bir aksilik olmazsa @Nextman adminimiz lansmanla ilk bilgileri anlık olarak bizlerle paylaşacak.

Aynen lansmanına dört gün kala davet aldığım ilk marka olma şerefine nail oldu Meizuİnşallah dostum daha ani oldu biraz kısmet![]()

Çin markası işte.Kötü olacak ama içimde kalmasın. Meizu nedir beyler ?
Meizu, Xiaomi,Lenovo, Asus gibi markalar, Yurt dışında 600$'a satamadıkları cihazları, Türkiye'de vergiyi bahane ederek 1100$ seviyesinde satmaya çalışan firmaların düşmanları olacak 2015 yılında. O halde bizim için değerli firmalar demektir.Kötü olacak ama içimde kalmasın. Meizu nedir beyler ?
Xiaomi'yi söylese yeterSar değeri ne olacak? Gelsin bakalım. Enteresan isimli firmalar...
Teknosa vb çalışanları nasıl telafuz edecek merak ediyorum.![]()

Orda nerde ş gördünde x yok olduŞaomio kadarda zor değil hani
![]()

"küçük pirinç" anlamına gelir ve o şekilde okunur ingilizce değil kiOrda nerde ş gördünde x yok oldu![]()

Çinli dostlar öyle yazmış geçenlerde de bakmıştım tekrar baktım öyleMillet anlamına gelmiyormuydu?

Ben espri yapmıştım ama bilgi için sağ ol Kemal abi. Demek ki Meizu derin yani.Meizu, Xiaomi,Lenovo, Asus gibi markalar, Yurt dışında 600$'a satamadıkları cihazları, Türkiye'de vergiyi bahane ederek 1100$ seviyesinde satmaya çalışan firmaların düşmanları olacak 2015 yılında. O halde bizim için değerli firmalar demektir.