Haber Meizu MX4 Türkiye'ye geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Meizu MX4 Türkiye'ye geliyor!
Facebook hesabı üzerinden duyuru yapan Meizu Türkiye ekibi ilk önce MX4'ü ülkemize getiriyor.

Ülkemize 16GB modelin fiyatı 999 TL. Gümüş ve altın renginin fiyatı ise 1049 TL. Cihazın 21 Ocak'tan sonra satış tarihi belirlenecek.

MX4 Özellikleri
8 Çekirdek
5.3 İnç Ekran
20.7 MP Arka Kamera, Çift Led Flaş
2160p@30fps Video
Android OS, v4.4.4 (KitKat)
MediaTek MT6595
3100 mAh Batarya

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Nextman

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
IPS LCD ekran, 2GB RAM, PowerVR G6200 MP4, güzel cihaz hele fiyatı daha müthiş

PriZm

PriZm

Üye
Xiaomi bu haber üzerine hemen atak yapmalı bence. Xiaomide Türkiyeye giriş yaparsa ortalık fena sallanır.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo'da geldi Vibe serisiyle ama biraz pahalı geldi. Fiyatını düşürmesi lazım rekabet için.

zencibitc

zencibitc

Üye
sar değeri biraz fazla 1.50 küsür ben alıcaktım sırf bu yüzden almadım xperia z2 getirticem almanyadan

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Keske tümü gelse de Apple ve Samsung'un 5 para etmez cihazlarindan kurtulsa millet

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Keske tümü gelse de Apple ve Samsung'un 5 para etmez cihazlarindan kurtulsa millet
Abi niye bu kadar Apple ve Samsung'u eleştiriyorsun? Samsung'u bilmem kullanmadım ama bir iPhone kullanıcısı olarak Apple'a laf söyletmem. Nesini beğenmiyorsun hadi beğenmiyorsun tamam da niye burada polemik yaratıyorsun. Sinir oluyorum böylelerine.

Yönetici tarafından düzenlendi:
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Abi niye bu kadar Apple ve Samsung'u eleştiriyorsun? Samsung'u bilmem kullanmadım ama bir iPhone kullanıcısı olarak Apple'a laf söyletmem. Nesini beğenmiyorsun hadi beğenmiyorsun tamam da niye burada polemik yaratıyorsun. Sinir oluyorum böylelerine.
Ben ikisini de kullaniyorum. Sanirim elestirmekte ozgurum. CEO falan isen soyle daha dikkatli konusurum. Polemige giren sensin hosuna gitmiyorsa yorumlama kendi yorumunu yap devam et.

• Beğen
Tepkiler: Dede, Invoke, ~N.A.W.Y~ ve 2 diğerleri
Luck Star

Luck Star

Üye
Ben ikisini de kullaniyorum. Sanirim elestirmekte ozgurum. CEO falan isen soyle daha dikkatli konusurum. Polemige giren sensin hosuna gitmiyorsa yorumlama kendi yorumunu yap devam et.

adam haklı olarak kendi düşüncesini söylemiş burası kavga ortamına mı benziyor marka fanlığı yapmayın burda.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Tamam beyler konunun uzatılacak bir şeyi yok.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Neyse ben lafımın arkasındayım ben öyle düşünüyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam gerilmeyin 2015 yılında ucuz mobil cihazlar yılı olacak gibi bir hisse kapıldım bak şimdi. :cool Aklıma ilk gelen Asus ve sonrası Meizu diğerlerini de oyuna dahil edersek seyreyle cümbüşü , olsun olsun ucuz olsun :eller:

• Beğen
Tepkiler: Dede, Murat Alper ve Baranbaris
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Mediatek ise cöp demektir

98farom98

98farom98

Üye
Valla güzel telefon alınabilecek tipte

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Aynen tasarım da güzel görünüyor

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve 98farom98
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
işlemci Mtk'dır kesin.

furkankaya559758

Üye
Çok iyi telefon ama tasarımı Samsung'a benzettim.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Mediatek'se ben yokum arkadaş. Maalesef bir snapdragon etmez.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Böyle cihazlardan oldum olası uzak durmuşumdur. Bu cihazı alacağıma Asus Zenfone 2 alırım daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: DalvikCache
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Xiaomi bu haber üzerine hemen atak yapmalı bence. Xiaomide Türkiyeye giriş yaparsa ortalık fena sallanır.
Xiaomi Türkiye Ofisi için resmi işlemlerini başlattı. Merkez Ofis binasını da kiraladı. Yakında Mi serisi ile gelir ülkemize.

Üst Alt