Meizu M1E, uygulama ile araba kapısını da açabilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu M1E, uygulama ile araba kapısını da açabilecek
Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Meizu bu sene ilgi gören bir çok model sundular ve çok yakında yeni bir model daha duyurularak satışa çıkacak. İki gün sonra düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulması beklenen bu yeni akıllı telefon Meizu M1E adı ile ortaya çıkmıştı ve büyük ihtimalle Meizu E olarak sunulabilir.



Bu yeni akıllı telefonun görseli de kısa süre önce ortaya çıktı. Metal kasa tasarımı içeren cihazın ön yüzünde fiziksel Home butonu yer alırken, ayrıca arka yüzünde de kamera ve altında da LED flaş yer alıyor. Tasarımı hiç de kötü görünmemekte.

Bu yeni akıllı telefon için yeni bazı görseller de geldi ve baktığımızda otomobil için bir uygulama görünmekte. Gelen bilgilere göre Meizu M1E üzerinden otomobilin de bazı fonksiyonları kontrol edilebilecek. Bunlar arasında kapıları açılması ve kapanması, klimanın kullanımı ve hatta koltuk ısıtmasının çalıştırılması bulunmakta.

Ancak Meizu M1E'nin bu özelliği her otomobil ile çalışmayacak. Sadece Alibaba ve SAIC Motortarafından bu sene başında sunulan Roewe RX5 sahipleri bu özelliklerden yararlanabilecek.

Meizu'nun yeni akıllı telefonu gelen bilgilere göre 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. Akıllı telefon MediaTek tarafından geliştirilen, sekiz çekirdekli işlemcili Helio P10 yonga setinden güç alacak.

3GB RAM ile sunulacak olan Meizu M1E'nin arkasında 13MP kamera bulunacak ve ayrıca ön kamera da 5MP olarak gelecek.

Meizu M1E, uygulama ile araba kapısını da açabilecek
 


Üst Alt