Da®kness
Üye
Ben banka uygulamasından yüklüyorum. 20 ile 25 arasında bir seçenek yok. Bayilerden yükleme yapmayalı seneler oldu. Self servis yada Vodafone Yanımda da hangi seçenekler var onu hatırlamıyorum. Zaten her ikiside canı isterse çalışıyor.Tek seferde 22 tl yüklenebiliyor Vodafone de
Burada internet sitesi üzerinden yükleme var bi bak kardeş 22tl varBen banka uygulamasından yüklüyorum. 20 ile 25 arasında bir seçenek yok. Bayilerden yükleme yapmayalı seneler oldu. Self servis yada Vodafone Yanımda da hangi seçenekler var onu hatırlamıyorum. Zaten her ikiside canı isterse çalışıyor.
Cok tesekkur firsat 2gb kullaniyordum 20 tlye 500 dk 1000 sms bu iyi oldu 3gb 600dk 1000sms fiyat ayni
insallah sonradan fiyat bindirmesi yapmazlar cunku mega3gb in normal fiyati 28 tl
Ayrica ceza yermiyiz ben firsat 2gb da 4 yada 5 ay kaldim
Bu tarifedir yani ayda bir yenilenir ve kullanıcı farkı yok sanırsam1 aylık mı bu yoksa her ay yenileniyor mu ? ayrıca freezone dada olurmu
Darkness arkadaşımızın dediğine göre kesinlikle tarifeyi doldurabiliyoruz3gb 600 dk paket 19 lira. Bunun üstüne bittikçe dolan paketlerden de alabiliyor muyuz. Ona göre Vodafone a geçeceğim. Kesin bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
3gb 600 dk paket 19 lira. Bunun üstüne bittikçe dolan paketlerden de alabiliyor muyuz. Ona göre Vodafone a geçeceğim. Kesin bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Yukarıdaki yazıda 29 lira demişsiniz. Bunun üstüne 19 eklersek 48 lira olur. Bu hesaba göre 48 liraya 9 gb 1350 dk almış oluyoruz. Hatta 1 gb hediye geldiğini de düşünürsek 10 gb. Faturalı da bile böyle bir tarife yok. Bu fiyata yok. O bakımdan dedim. Geçiş başvurusu yaptım. Bende deneyeceğim
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Kapatırsa mevcuttan devam ederiz dünyanın sonu değil yaDarknes kafani kurcalayan sorunun cevabi su benim tarifem firsat 2gb di 4 temmuzda yenilendi 2gun oncede MEGA3GB tarifesine gectim ama firsat 2gb daki internet sms dk lari kullanmaya devam ediyorum yani 4 agustosta 19 tl ye direk yeni tarifeyi kullanmaya baslicam fazla vakit kaybetme asiri ragbet olursa ki olur Vodafone yeni gecisleri kapatabilir daha once oldu
Bende indirme hızı 5.49 mbps yükleme hızı 6.74 mbps çıktı şu an, fırsat 2gb tarifesi kullanıyordum onceden 7.2 mbps ye kadar çıkıyodu indirme hızı iyi çeken yerde,bu da aynı benceArkadaşlar bu tarifede internet hızı Nasıl yani hani fiyat düşük diye performansdan kısılma var mı ? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?