Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mega co nz bulut sürücüsünden nasıl indirme yapılır? Link nasıl alınır?
Sponsorlu Bağlantılar
triss
Üye
Konu Sahibi
Mega co nz bulut sürücüsünden nasıl indirme yapılır? Link nasıl alınır?
Hafif ve idm den bile daha hızlı olan mega co yu kullanabilirsiniz,
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sarangni
Üye
IDM ile sizin bahsettiğiniz Mega farklı bir şey. Hem Mega hem IDM kullanıyorum. Mega ile sadece Mega olanları kullanabilirsiniz. IDM ise başlı başına bir şaheser.
IDM ile sizin bahsettiğiniz Mega farklı bir şey. Hem Mega hem IDM kullanıyorum. Mega ile sadece Mega olanları kullanabilirsiniz. IDM ise başlı başına bir şaheser.
bnm demek istediğim ikiside aynı erişim noktasından bağlanırlar. bazı wifi sahipleri bilerek idm nin hızını kısıtlar ama mega yı engelleyemiyorlar çünkü farklı bi indirme yazılımına sahip.
bnm demek istediğim ikiside aynı erişim noktasından bağlanırlar. bazı wifi sahipleri bilerek idm nin hızını kısıtlar ama mega yı engelleyemiyorlar çünkü farklı bi indirme yazılımına sahip.
IDM her şeye bağlana biliyor. Mega Sync ise sadece kendi veri tabanına. Benim demek istediğim bu.
Kulvarları çok farklı yazılımlar. Yoksa sizin dediğiniz de doğru.
Emrevitus
Üye
Bence her ikiside muhteşem
DarkredBlue61
Üye
Uğraşmayın Bence En Garantisi J Donwloader Yaklaşık 10 15 GB Günlük Çekiyorum Devamda Ediyor Mega nın Kendi Uygulaması Devam Etmiyor PC Kapandığında Filan Şaçmalık En İyisi J Downloader Tavsiyem Odur