Death Race ® - Shooting Cars - VER. 1.0.8 (mod)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrevitus

Emrevitus

Üye
    Konu Sahibi
Death Race ® - Shooting Cars - VER. 1.0.8 (mod)


credit: @Emrevitus89
us: www.maxicep.com
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

AÇIKLAMA
Bu sürüş ve atış karışımında rekabet etmek için ne gerek var mı? Tek kural bitiş çizgisini canlı tutmaktır. En hızlı aracı, en yıkıcı silahları ve en güçlü savunmayı seç, düşmanların merhametine sahip olmayacak! Aracınızda harekete başlayın!

Genera Games, Universal Pictures işbirliğiyle, hız ve büyük patlamalar arasındaki hızdaki özgürlük için savaşan "Death Race" filminin resmi oyununu başlattı. Rakiplerinizi vahşice yok eden bu müthiş yarış ve atış simülatörüne girin! Sadece birini kazanabilirsiniz!

2012'de özel şirketler cezaevlerinin kontrolünü eline geçiriyor, Amerika Birleşik Devletleri'nde yönetmen Hennessey'nin "ÖLÜM YARIŞ" olarak bilinen bir turnuva yarattığı Terminal Adası öne çıkıyor. Milyonlarca seyirci bu kanlı şovun tadını çıkarmak için biletlerini satın alıyor. Bu ölümcül hızlı yolun ortasında, düşmanlarının imha edilmesine tanık olacaksınız; araçlarının atması, tüm silahlarınıza karşı mümkün olmayacak ve bu oyunda gerçekçi grafiklerle uçabilmenin kabiliyetini ve Yarış pistinde başla.

Filmin kahramanı olarak oynayın, bu resmi oyunda hedefe ulaşmak için koşucuların geri kalanına karşı yarışın, sadece bir tane daha VICTORY! Şimdiye kadar gördüğünüz en başarılı atış ve araba oyunu! Ateş etmek isteyen otantik sürücüler için tasarlandı. Akıllı telefonunuzda veya tabletinizde ücretsiz olarak indirin ve şovu başlatın. Yarış pisti sizi bekliyor!

En ürkütücü araçları ve bu yarışta atışlarla tutsak olan erkeklerle savaşırken sizi koruyacak en güçlü silahları seçin. Tek kuralların öldürüldüğü veya öldürüleceği bir yarışta, ne gerekiyorsa yapmaya hazır mısınız? Güçlü arabalar kullanın, büyük silahlar atın, gerçekçi grafikler ve muhteşem patlamalarla oyna, ÖLÜM YARIŞINI BAŞLATIN!

OYUN ÖZELLİKLERİ:

İNANILMAZ GARAJ
Her çeşit araba arasından seçim yapabilir ve bunları değiştirebilirsiniz! Spor arabaları, kamyonlar, SUV'lar ve kaslar arasında, ayarlanmayı bekleyen 12'den fazla araç var ve ÖLÜM SEVİYESİNİ arttırıyoruz. Tüm inanılmaz derileri arasından seçim yapın, renklerini değiştirin ve yeni arabanızı Facebook'ta paylaşın!

GÜÇLÜ ARSENAL
En büyük ateş gücüyle bir araba katili olun! Silah ve ekipmanlarımızdan birini seçin: roketatarları, saldırı tüfeği, av tüfeği, keskin nişancı tüfekleri, makineli tüfekler ... ve çok daha fazlası! Düşmanlarınızı öldürmek için yavaş hareketi denediniz mi?

POTANSİYEL KORUYUCULAR
Kuralları yok et! Fuar oynamaktan bıktınız mı? Kendinizi güç kaynaklarımızla donatın ve saniyeler içinde rakibinizle son bulun: Zayıf noktalarını vurgulayan X-Işınları, silahınıza zarar veren hasarı arttırın, savunmalarınızı geliştirin veya mümkün olduğunca cephane taşırsınız. İlk olanlar ÜCRETSİZ!

GÖRÜNTÜLÜ CO-PILOTLAR
Mevcut 4 kızımız var! En seksi copilot'u seçin, yarış sırasında size yardım etmek için silahlarınızı en ölümcül ekip haline getirin!

OYUN MODLARI
ÖLÜM YARIŞI tarzı sürüş. Nihai atış araba oyunu!
Film ırklarını TARİHÇE MODU'muzda yaşayın ve ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ olsun!
Ödülleri seviyor musun? CHALLENGE MODE'da yarışın, üst üste 5 yarış kazanırsanız, iyi ganimet elde edersiniz, zorluk ne kadar yüksek olursa ödül o kadar iyi olur!
Her gün 3 GÜNLÜK KARİYER sizi bekliyor, yalnız bırakıyor ve avantajlarınızı genişletiyor!
RANKING MODE ile puanlama pozisyonları, her seviyeden üstesinden gelebilecek misiniz?

FİLM İZLEMEK
Çarpıcı 3D grafikler ve gerçekçi kurslar! Atlar milyonlarca, sürüklenmeler, patlamalar, silahlar, arttırıcılar ... muhteşem non-stop eylem, film gibi görünüyor!

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve Buğra


Üst Alt