Meego ya Destek Verilecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Meego ya Destek Verilecek mi?
nokia'nın meego'ya destek vermeyeceğini duydum doğru mu?

mkyb

mkyb

Üye
Maalesef doğru duymuşsunuz.Nokia o kadar geliştirme için masraf yaptı Meego'ya ama Windows uğruna vazgeçti.

osmanayman

osmanayman

Üye
MeeGo'ya desteği geliştiriciler verecek...|-)

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
o zaman windows phone meego dan daha mı iyi?

memolim83

memolim83

Üye
2 sininde yeri ayri ayri kim neyi istrse ama ben windowsa hic isinamadim gitti

PalmerTech

PalmerTech

Üye
o zaman windows phone meego dan daha mı iyi?

ne amaçla kullandığına bağlı telefonu. mesela ben android gibi bir işletim sistemini kullanamadım, daha basit bir arayüz ve kolay kullanım kolaylığını n9 modelinde buldum.

mert_1047

mert_1047

Üye
Bence artık bu tarz konuların açılması saçma daha önce defalarca açıldı olan biten belli. Cihaz üzerinde yapılan çalışmalar belli Nokia destek vermiş vermemiş kimin umurunda Whatsapp içinde çalışıyorlar 1 Mayısta geliyor en basitinden. Bu tarz konuşular tarışmaya yöneliyor amacından çıkıyor açmadan önce keşke biraz Meego bölümünde gezseydiniz. Uygulama bölümünde gezip sizin için yeterlimidir değilmidir baksaydınız diyorum. Firma desteğini açık kaynak bir cihaz kullanıyorsan şahsen benim görüşüm budur çok takmayacaksın. Geliştiriciler sağolsun programlarla ilgili eksiğimizi gideriyor.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Bence artık bu tarz konuların açılması saçma daha önce defalarca açıldı olan biten belli. Cihaz üzerinde yapılan çalışmalar belli Nokia destek vermiş vermemiş kimin umurunda Whatsapp içinde çalışıyorlar 1 Mayısta geliyor en basitinden. Bu tarz konuşular tarışmaya yöneliyor amacından çıkıyor açmadan önce keşke biraz Meego bölümünde gezseydiniz. Uygulama bölümünde gezip sizin için yeterlimidir değilmidir baksaydınız diyorum. Firma desteğini açık kaynak bir cihaz kullanıyorsan şahsen benim görüşüm budur çok takmayacaksın. Geliştiriciler sağolsun programlarla ilgili eksiğimizi gideriyor.

ayynen katılıyorum.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu konular daha önceleri açılmış olup, gerekli tüm açıklamalar çokca yapılmış hatta tartışmaya sürüklemiştir.
Tekrar yaşamadan :locked:

• Beğen
Tepkiler: salihk ve pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...