MeeGo vs. iOS Hangisini kullanırsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

MeeGo mu iOS mu

• MeeGo

Kullanılan: 51 63.8%
  • iOS

Kullanılan: 29 36.3%

• Kullanılan toplam oy
    80
Uruloki

Uruloki

Üye
çağlar istersen her denilene inanma anladım mı bizim için bu kadar kasılma bunu da anla istersek cihazı yurtdışından alırız sanki dünyada çıkmayacak ayrıca herşeyden bir habersiz yine işine geleni okuyorsun daha önce yazdım hem facebook hem twitter sayfasında cihazın tanıtım videosunu yayınladı ben sordum geliş tarihi için sizi çok yakında bilgilendircez dedi lütfen artık burda yazmayı kes hiçbir şey bilmiyorsun bari kendini rezil etme kendi söylemişmiş adamlar tanıtımı yapıyor al ben şimdiden sipariş verdim bune peki bunlar nasıl oluyor

----------Eklendi @ 15:31:47 ---------- Yazıldı @ 15:28:32 ----------

@NokiaTurkiye: @hboral Merhaba, ürünün satışı konusunda ayrıca bilgilendirileceksiniz. Teşekkürler

al twitterdan direk cevap istersen daha konuşma ve yine istersen ekran görüntüsü koyayım tamam

• Beğen
Tepkiler: pRime.

pRime.

pRime.

Üye
banı yedi bizle tartışmak uğruna :kop:

----------Eklendi @ 17:28:38 ---------- Yazıldı @ 17:27:45 ----------

bence tartışmaya gerek yok, anket ortada fandroidler ve ifanlere rağmen öndeyiz

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha dün Nokia Shopa gidip bir görevliye sordum N9 Türkiye ye gelecek mi diye adam gelmeyecek dedi ben nedenini sordum Türkiyede onunla alakalı bi alt yapı yok dedi :hmmm

Öyle mi? iPhone için de gelmeyecek deniliyordu. 2, 3, 3GS... Ne oldu? Geldi :)

----------Eklendi @ 18:27:13 ---------- Yazıldı @ 18:20:25 ----------

çağlar istersen her denilene inanma anladım mı bizim için bu kadar kasılma bunu da anla istersek cihazı yurtdışından alırız sanki dünyada çıkmayacak ayrıca herşeyden bir habersiz yine işine geleni okuyorsun daha önce yazdım hem facebook hem twitter sayfasında cihazın tanıtım videosunu yayınladı ben sordum geliş tarihi için sizi çok yakında bilgilendircez dedi lütfen artık burda yazmayı kes hiçbir şey bilmiyorsun bari kendini rezil etme kendi söylemişmiş adamlar tanıtımı yapıyor al ben şimdiden sipariş verdim bune peki bunlar nasıl oluyor

----------Eklendi @ 15:31:47 ---------- Yazıldı @ 15:28:32 ----------

@NokiaTurkiye: @hboral Merhaba, ürünün satışı konusunda ayrıca bilgilendirileceksiniz. Teşekkürler

al twitterdan direk cevap istersen daha konuşma ve yine istersen ekran görüntüsü koyayım tamam

Gördüm seni twitterda. Ben de adamlara C5-03'ü sordum. Aslında sormadığım yer kalmadı ama...

nonamex

Üye
banı yedi bizle tartışmak uğruna :kop:

----------Eklendi @ 17:28:38 ---------- Yazıldı @ 17:27:45 ----------

bence tartışmaya gerek yok, anket ortada fandroidler ve ifanlere rağmen öndeyiz

Bütün SymbiFanlar Meefan olmuş bakıyorum :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
ikiside uymuyor nonamex ama tesadüf ki fandroid ifan süper otuyor

Uruloki

Uruloki

Üye
neresi uyuyor ortaya koymuşsun bak ifan da aynı apple isimlendirmesi başta fandroid ise başına f koyuyorsun oluyor ama symbifan olmuyor hele meefan hiç olmuyor

nonamex

Üye
neresi uyuyor ortaya koymuşsun bak ifan da aynı apple isimlendirmesi başta fandroid ise başına f koyuyorsun oluyor ama symbifan olmuyor hele meefan hiç olmuyor

sen başına ben de içine f koydum yani :ehe

Ayrıca çok merak ediyorum, niye iOs ve Android gibi oturmuş geniş uygulama desteği olan işletim sistemleri dururken Symbian gibi ölmüş ve MeeGo gibi ölü doğacak işletim sistemlerini destekliyorsunuz merak ediyorum :allalla:

Uruloki

Uruloki

Üye
ufff sen hala sadece nokia MeeGo yu yapıyor sanıyorsun o kadar saydım sana intel lg acer asus zte huwei daha ne ki intelin gizli planları var belli bir amaç doğrultusunda bu işte

nonamex

Üye
ufff sen hala sadece nokia MeeGo yu yapıyor sanıyorsun o kadar saydım sana intel lg acer asus zte huwei daha ne ki intelin gizli planları var belli bir amaç doğrultusunda bu işte

soruma cevap ?

Uruloki

Uruloki

Üye
hangi soru MeeGo destekliyoruz sen ölü doğacak diyorsun symbian ise 2016 ya kadar desteklencek

nonamex

Üye
Kaliteli oyun ve uygulama desteği olmayan bir işletim sistemi ölüdür. Symbian o yüzden ölü :oke: MeeGo ise daha çıkmamış bile oturması en az 1-2 yıl alacak.. Tabi oturması içinde başka MeeGo'lu telefonlar lazım.. Oturup oturmayacağı da belli değil henüz.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Haklısın sizin oyunlar kaliteli ama telefon çalıştırmıyor :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye

doğru. misal androidin herşeyini çalıştırmak için bayaa pahalıya telefon almak lazım o tarafı kötü bitek. onu bende sevmiyorum, donanımdan çok kısıyor. symbian'ın 500-600 liralık symbian^3 cihazlarının açabildiği oyunları aynı paraya android telefonları kasabilir belki de açamaz.
ama yine de android sistemi iyi bir işçilik ürünüdür.

pRime.

pRime.

Üye
Bütün SymbiFanlar Meefan olmuş bakıyorum :ehe

Allahtan bi ifanboy ve FANdroid değiliz. :oke:

----------Eklendi @ 01:08:07 ---------- Yazıldı @ 01:07:12 ----------

Symbifan gayette uyuyor :ehe

Yok koçum maalesef symbifan de olmuyor. :oke:

----------Eklendi @ 01:10:00 ---------- Yazıldı @ 01:08:07 ----------

sen başına ben de içine f koydum yani :ehe

Ayrıca çok merak ediyorum, niye iOs ve Android gibi oturmuş geniş uygulama desteği olan işletim sistemleri dururken Symbian gibi ölmüş ve MeeGo gibi ölü doğacak işletim sistemlerini destekliyorsunuz merak ediyorum :allalla:

nanomex bence senin android bölümüne transfer olma vaktin geldi geçiyor burda spam mesaj atmaktan vazgeç. :oke:

----------Eklendi @ 01:11:13 ---------- Yazıldı @ 01:10:00 ----------

Soruna cevabı almışsın zaten daha ne konuşuyosun?

----------Eklendi @ 01:12:01 ---------- Yazıldı @ 01:11:13 ----------

Mükemmeldi :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
yaw nonamex symbianı sevmiyorsun, bu kadar aşağılıyorsun, her konuda yeriyorsun bunu bütün forum biliyor. Madem öyle symbianlı cihaz KULLANMAYACAKSIN git sat o N8'i o zaman, sadece LG kalsın.

Neden satmıyorsun?
Mutlaka kendince bahanelerin vardır (iyi şarj gidiyo vs.). İşte o bahanelerden ötürü bile Symbian alınabilir.

Ve bu forumda Symbian'ı sen kötüleyince kimse gidip Android almıyor. Aksine sana karşı Symbian'ı savundukları için daha da (senin tabirinle) SymbiFan oluyorlar...

nonamex

Üye
yaw nonamex symbianı sevmiyorsun, bu kadar aşağılıyorsun, her konuda yeriyorsun bunu bütün forum biliyor. Madem öyle symbianlı cihaz KULLANMAYACAKSIN git sat o N8'i o zaman, sadece LG kalsın.

Neden satmıyorsun?
Mutlaka kendince bahanelerin vardır (iyi şarj gidiyo vs.). İşte o bahanelerden ötürü bile Symbian alınabilir.

Ve bu forumda Symbian'ı sen kötüleyince kimse gidip Android almıyor. Aksine sana karşı Symbian'ı savundukları için daha da (senin tabirinle) SymbiFan oluyorlar...

kamera çıkıntısında göcük var satsam bayağı değerinin altina gidecek.

----------Eklendi @ 01:30:36 ---------- Yazıldı @ 01:28:46 ----------

telefonunumun calistirdigi oyunlarin onda biri symbianin tum oyunlarindan fazladir :D

pRime.

pRime.

Üye
kamera çıkıntısında göcük var satsam bayağı değerinin altina gidecek.

----------Eklendi @ 01:30:36 ---------- Yazıldı @ 01:28:46 ----------

telefonunumun calistirdigi oyunlarin onda biri symbianin tum oyunlarindan fazladir :D

Spam mesaj atan fandroid.:D :ehe

Necmati

Necmati

Üye
kesinlikle Meego

Üst Alt