Uruloki
Üye
çağlar istersen her denilene inanma anladım mı bizim için bu kadar kasılma bunu da anla istersek cihazı yurtdışından alırız sanki dünyada çıkmayacak ayrıca herşeyden bir habersiz yine işine geleni okuyorsun daha önce yazdım hem facebook hem twitter sayfasında cihazın tanıtım videosunu yayınladı ben sordum geliş tarihi için sizi çok yakında bilgilendircez dedi lütfen artık burda yazmayı kes hiçbir şey bilmiyorsun bari kendini rezil etme kendi söylemişmiş adamlar tanıtımı yapıyor al ben şimdiden sipariş verdim bune peki bunlar nasıl oluyor
----------Eklendi @ 15:31:47 ---------- Yazıldı @ 15:28:32 ----------
@NokiaTurkiye: @hboral Merhaba, ürünün satışı konusunda ayrıca bilgilendirileceksiniz. Teşekkürler
al twitterdan direk cevap istersen daha konuşma ve yine istersen ekran görüntüsü koyayım tamam
----------Eklendi @ 15:31:47 ---------- Yazıldı @ 15:28:32 ----------
@NokiaTurkiye: @hboral Merhaba, ürünün satışı konusunda ayrıca bilgilendirileceksiniz. Teşekkürler
al twitterdan direk cevap istersen daha konuşma ve yine istersen ekran görüntüsü koyayım tamam

MeeGo ise daha çıkmamış bile oturması en az 1-2 yıl alacak.. Tabi oturması içinde başka MeeGo'lu telefonlar lazım.. Oturup oturmayacağı da belli değil henüz.