Niizuma.Eiji
Üye
N9 beklenmedi bile reklam bile yapılmadı öksüz ve yetim bırakıldı . Bence gayet harika yazılım yapıyor wp ve androidi biliyoruz yapabildiklerini fazlasını ve yapamadıklarını da yapıyor symbian ve meego harmattan dan kral , belle den stabil arayüz mü var ? Lütfen google da microsoft ta sana kalsın ayrıca asıl konuya dönelim
Hocam stabilite arıyorsan IOS ve Wp en az Symbian kadar stabiller.MeeGo'nun devam etmesini bende isterdim ama bu Nokia'nın durumundaki bir firma için pek basit değil.N9 konusunda haklısın orda Microsoft'un baskıları yüzünden bırakmak zorunda kaldı diye düşünüyorum.Ayrıca MeeGo yok olmadı çok beğeniyorsan Tizenli bir HTC ya da Samsung alırsın istediğini yaparsın.Hem android portlamadan android uygulamalarını çalıştırabilecek deniliyordu.Symbian bana göre bahsettiğin kadar başarılı değildi.Tek eksiği uygulama-oyun, tarayıcı ve kişiselleştirme eksikliği diyorsunuz e ne kaldı geriye.Symbianlı telefonların 1. olduğu tek konu bana göre multitasking.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bi tarlaya olsaydı molsaydı ekmişler,hiç bitmiş. Boş yere böyle tartışmalara girmeyelim,Nokia planını yaptı,yaptırıldı ya da Nokia Microsoft satın aldı bunlar sizi çokta etkilememeli. Meego için n9 alınabilir üretimi hala devam eden bir cihaz,geliştirilmeye de yatkın tizeni alma söylentileri var alırsa n9 sahiplerine gün doğar. Nokia WP ye geçti veya geçirildi bi şkilde sizde buna göre tercih yapacaksınız artık. Ya gider n9 alırsınız ya Lumia900 ya da bana gelmez der s3 s2 one x gibi güçlü androidler alırsınız ya da iphone 5 i beklersiniz. Herkes kendi ihtiyaçları zevkleri istek ve beklentileri doğrultusunda telefon seçimi yapar.
İnsan MeeGo'yu çok seviyorsa Tizen alır.Nokia geçti artık.İyi ya da kötü ki bence haklı bir seçimdi.

6 ekranda son derece özgürsünüz her şekil widget var şeffaf desenli koyu vs vs istediğinizi gömebilirsiniz font değiştirebilirsiniz kendi temanızı çok basitce yapabilirsiniz yada ikonları güzel temalar kullanabilirsiniz 
cevap lütfen