MeeGo mu WP Mu ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
N9 beklenmedi bile reklam bile yapılmadı öksüz ve yetim bırakıldı . Bence gayet harika yazılım yapıyor wp ve androidi biliyoruz yapabildiklerini fazlasını ve yapamadıklarını da yapıyor symbian ve meego harmattan dan kral , belle den stabil arayüz mü var ? Lütfen google da microsoft ta sana kalsın ayrıca asıl konuya dönelim

Hocam stabilite arıyorsan IOS ve Wp en az Symbian kadar stabiller.MeeGo'nun devam etmesini bende isterdim ama bu Nokia'nın durumundaki bir firma için pek basit değil.N9 konusunda haklısın orda Microsoft'un baskıları yüzünden bırakmak zorunda kaldı diye düşünüyorum.Ayrıca MeeGo yok olmadı çok beğeniyorsan Tizenli bir HTC ya da Samsung alırsın istediğini yaparsın.Hem android portlamadan android uygulamalarını çalıştırabilecek deniliyordu.Symbian bana göre bahsettiğin kadar başarılı değildi.Tek eksiği uygulama-oyun, tarayıcı ve kişiselleştirme eksikliği diyorsunuz e ne kaldı geriye.Symbianlı telefonların 1. olduğu tek konu bana göre multitasking.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bi tarlaya olsaydı molsaydı ekmişler,hiç bitmiş. Boş yere böyle tartışmalara girmeyelim,Nokia planını yaptı,yaptırıldı ya da Nokia Microsoft satın aldı bunlar sizi çokta etkilememeli. Meego için n9 alınabilir üretimi hala devam eden bir cihaz,geliştirilmeye de yatkın tizeni alma söylentileri var alırsa n9 sahiplerine gün doğar. Nokia WP ye geçti veya geçirildi bi şkilde sizde buna göre tercih yapacaksınız artık. Ya gider n9 alırsınız ya Lumia900 ya da bana gelmez der s3 s2 one x gibi güçlü androidler alırsınız ya da iphone 5 i beklersiniz. Herkes kendi ihtiyaçları zevkleri istek ve beklentileri doğrultusunda telefon seçimi yapar.

İnsan MeeGo'yu çok seviyorsa Tizen alır.Nokia geçti artık.İyi ya da kötü ki bence haklı bir seçimdi.

cmmndtr

Üye
Belle kadar rahat kişiselleştirilebilen bir sistem yoktur bence.

- - - Eklendi - - -

Haklıdan çok mantıklı bi seçimdi parasını riske etmemeliydi öyle de yaptı.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Belle kadar rahat kişiselleştirilebilen bir sistem yoktur bence.

- - - Eklendi - - -

Haklıdan çok mantıklı bi seçimdi parasını riske etmemeliydi öyle de yaptı.
Rahat kişiselleştirebilmek ile iyi kişiselleştirmek farklı kavramlar yanlış mıyım :hmmm

cmmndtr

Üye

Rahat kişiselleştirebilmek ile iyi kişiselleştirmek farklı kavramlar yanlış mıyım :hmmm

Rahatlığı da iyiliğinden ileri geliyor zaten :) 6 ekranda son derece özgürsünüz her şekil widget var şeffaf desenli koyu vs vs istediğinizi gömebilirsiniz font değiştirebilirsiniz kendi temanızı çok basitce yapabilirsiniz yada ikonları güzel temalar kullanabilirsiniz :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
siz meego kullanmamışsınız galiba :D

- - - Eklendi - - -

n9 kullanında multitasking görün

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

MeeGo'da Maemo'da Symbian'da IOS'ta Android'te çok az olsa da Wp'de kullandım.Aralarında kişiselleştirmesinden en memnun kaldığım Android'li HTC idi.En son kullandığım telefon 701'di iyiydi hoştu ama HTC'nin sense arayüzü ile ya da değişik Android arayüzleri ile karşılaştırılamaz bence.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

- - - Eklendi - - -

Symbian'da 62'ye çıkmıştım.MeeGo'da hiç multitasking denemesi yapmadım fakat internette gördüklerim 30-40 tane falandı.Bu konuda emin değilim ama çünkü denemedim.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

Symbian'da 62'ye çıkmıştım.MeeGo'da hiç multitasking denemesi yapmadım fakat internette gördüklerim 30-40 tane falandı.Bu konuda emin değilim ama çünkü denemedim.
Ben denedim anlatayım mı ? :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

Şimdi sol üstten uygulamaları açmaya başlıyorsun teker teker açıyorsun sonuna kadar onları açtıktan sonra angry birds e geri dönüyorsun takır takır çalışıyor shift se biraz kasıyor :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Şimdi sol üstten uygulamaları açmaya başlıyorsun teker teker açıyorsun sonuna kadar onları açtıktan sonra angry birds e geri dönüyorsun takır takır çalışıyor shift se biraz kasıyor :D

Kaç uygulama açabildiniz maximum.Shift'in kasılması doğal Symbian'da 1 dakika sürüyordu açılması :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

Kaç uygulama açabildiniz maximum.Shift'in kasılması doğal Symbian'da 1 dakika sürüyordu açılması :D

Bi 30 40 vardır açabildiğim kasar işte:D

- - - Eklendi - - -

konu hortlatma servisi iş başında :ehe cevap lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt