Lucabalo Üye Şimdi gelen mesajları engelliyor harika denilebilecek şekilde. Ama ben sonradan o mesajı okumakta istiyorum o nasıl olacak ? nereden görebilirim ?
Şimdi gelen mesajları engelliyor harika denilebilecek şekilde. Ama ben sonradan o mesajı okumakta istiyorum o nasıl olacak ? nereden görebilirim ?
sred Üye süper program ama bir ay kullandıktan sonra etkinleştirin diye uyarı çıkıyor açılışta. 10 saniye geri sayım oluyor artık program açılırken.
süper program ama bir ay kullandıktan sonra etkinleştirin diye uyarı çıkıyor açılışta. 10 saniye geri sayım oluyor artık program açılırken.
silivriserdar Üye Bende çalışmadı telefon n73 3. Sayfada verilen bir link var o pro çalıştı.Adv.call ismi
xtumayx Üye arkadaslar arayanı sesli mesajla karsılama özelligini bulamadım. Bide genel degillde kara listeye aldıgımız bi numaraya özel arama yönlendirme yapabiliyo muyuz? Program icin tesekkürler bu arada
arkadaslar arayanı sesli mesajla karsılama özelligini bulamadım. Bide genel degillde kara listeye aldıgımız bi numaraya özel arama yönlendirme yapabiliyo muyuz? Program icin tesekkürler bu arada
hitman_tr Üye bitane sorunsuz sms çağrı engelleyici program bulamadm ya hepside sertifika hatası fln veriyor çıldırcam...
bitane sorunsuz sms çağrı engelleyici program bulamadm ya hepside sertifika hatası fln veriyor çıldırcam...