ege_lee
Üye
-
Konu Sahibi
-
opel artık bayağı gelistirdi kendini hele insignia modeli vw nin en baba aracını koy karsısına siler geçer gerek sağlamlıkda gerek teknolojisinde ve performansında
opel bi tutkudur yahe yukarda arkadsın dediğine katılıyorum opel eskiden elektronik arızaları çok wardı 95-2000 model arası astralarda b kasa vectralarda opel sugnumde hele zaten opel bu modeli üretimini durdurmasını bir sebebide elektronik arızaları idi ama 2002 den sonra ki opel ler laf atacak olan adam ya hiç opel kulalanmadı yada opel i bilmiyordur bizde 2004 vectra elegance var su ana kadar aracın cıkardığı tek masraf 10bin km de servis masrafı ve benzini bonkörce tüketmesi baska bi arızası olmadı kuzendede opel war 2005 astra oda aynı araçda su ana kadar tek sorun cıkmadı arkadaslada 06 astra clasıcIII war o da aynı opel artık bayağı gelistirdi kendini hele insignia modeli vw nin en baba aracını koy karsısına siler geçer gerek sağlamlıkda gerek teknolojisinde ve performansında he ama şu yeni opel antara pek öwemem teknolojik donamım bakımından biraz zayıf..
Honda'nın yanında ikiside "Tencere dibin kara, benimki senden kara..."
ben burda opel i sawunmuyorum insignia opc ile karsılastırmasakda insisignianın 4x4 modeli war yine 260hp onlada kıyaslarsak yanına gelemez. gtc paris modeli ise seneye satısa sunulacaktır,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?