:) Anlamadım. son 1 saat çok gergin geçti:islik
zaza Üye Konu Sahibi Vesselάm;3192462' Alıntı: Anlamadım. Genişletmek için tıkla ... son 1 saat çok gergin geçti
zaza Üye Konu Sahibi Vesselάm;3192501' Alıntı: Canım Sıkkın Zatenn Yaa Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf benimde
qirL1903 Üye canturgay' Alıntı: 4 tane taş bi tane top getirinde maç yapalım madem, sokakta müsait Genişletmek için tıkla ... Sen cok yasa abi ya
canturgay' Alıntı: 4 tane taş bi tane top getirinde maç yapalım madem, sokakta müsait Genişletmek için tıkla ... Sen cok yasa abi ya
zaza Üye Konu Sahibi canturgay' Alıntı: 4 tane taş bi tane top getirinde maç yapalım madem, sokakta müsait Genişletmek için tıkla ... ben senin yerinde olsam kaçardım
canturgay' Alıntı: 4 tane taş bi tane top getirinde maç yapalım madem, sokakta müsait Genişletmek için tıkla ... ben senin yerinde olsam kaçardım
CoDeYs Üye qirL1903' Alıntı: Komik olduğunumu sanıyorsun Sana dayandıktan sonra bana da dayanıyordur merak etme Genişletmek için tıkla ... yooo
qirL1903' Alıntı: Komik olduğunumu sanıyorsun Sana dayandıktan sonra bana da dayanıyordur merak etme Genişletmek için tıkla ... yooo