isyankar zaza![]()

Bir isyan cıkarmadığı kalmıstı zaten onu da yapmıs oldu 
kusura bakma pek açmasam daha iyi olur evet kendinede vakit ayır insan büyüdükçe baya yoruluyor haliyle sorumlulukta artıyor onun için biraz (baya) dinlendegitmem lazım tüm iletişim araçlarını kapatıcam belki arada bakarım siteye ama artık bunaldım evdir, iştir, odur budur, bunun derdidir, şunun derdidir demekten ve yapmaktan bıktım bende insanım ve benimde sınırlarım var ne kadar taş gibi görünsemde benimde incinen, acıyan ve yıkılan duygularım var
gel bizi isyansız bırakma 
gitmem lazım tüm iletişim araçlarını kapatıcam belki arada bakarım siteye ama artık bunaldım evdir, iştir, odur budur, bunun derdidir, şunun derdidir demekten ve yapmaktan bıktım bende insanım ve benimde sınırlarım var ne kadar taş gibi görünsemde benimde incinen, acıyan ve yıkılan duygularım var

rahatça öleceğim bir yere gitmeyi isterdim ama olmuyor bakıcaz bi yer işte orman olabilir nasıl olsa bekçi yok kurarım bi çadır ohhhYaaa nereye gidiyorsun![]()

sorumluluktan ziyade sorunlar yıpratıyor istifamı veriyorum ve artık kendimle savaşıyorum tabi bunu bi ay içinde yapıcamkusura bakma pek açmasam daha iyi olur evet kendinede vakit ayır insan büyüdükçe baya yoruluyor haliyle sorumlulukta artıyor onun için biraz (baya) dinlendegel bizi isyansız bırakma
![]()

kafasını dinlemeyeYaaa nereye gidiyorsun![]()

herkes birgün şok yaşarurfa buna hazır degil nolur yapma![]()
gibikafasını dinlemeye![]()

rahatça öleceğim bir yere gitmeyi isterdim ama olmuyor bakıcaz bi yer işte orman olabilir nasıl olsa bekçi yok kurarım bi çadır ohhh
sorumluluktan ziyade sorunlar yıpratıyor istifamı veriyorum ve artık kendimle savaşıyorum tabi bunu bi ay içinde yapıcam![]()
kafasını dinlemeye![]()
Bize dayanamıyor musun abi artık 
ALLAH derki; ben bir insana kaldıramayacağından fazlasını yüklemem benim sınırımda bu ben artık acı haber almaktan bıktım varya mısır sokaklarında bile olsaydım bu kadar üzüleceğimi sanmazdım ailede yaşanan huzursuzluk özelliklede olur olmaz baskılar zaten mısırlı vatandaşlarda bu yüzden isyan etmedimi üzerindeki baskıdan ve fakirlikten benimkide bu ben üstlerime bugüne kadar hiç saygısızlık yapmadım ama verilen kararlar beni oldukça yıprattı askere gidemezsin yok bunu yapamazsın, izin alamazsın peki ne bir canım var onuda aldılar benim amacım işte bu hani maxide bir madde vardıallah korusun ölmek mi daha yaş ne ki ölümden bahsediyorsun tabi kader konusuda var ayrı olay . normaldir sorun çok bu devirde ailede işte vs ama önemli olan şavaşmaktir
sana dayanımıyordurHadi canımBize dayanamıyor musun abi artık
![]()

dogru diorsun kaderin kötü yazılmiş .uyarılaırıda bileme valla sabırlı olcan hayat bu işteALLAH derki; ben bir insana kaldıramayacağından fazlasını yüklemem benim sınırımda bu ben artık acı haber almaktan bıktım varya mısır sokaklarında bile olsaydım bu kadar üzüleceğimi sanmazdım ailede yaşanan huzursuzluk özelliklede olur olmaz baskılar zaten mısırlı vatandaşlarda bu yüzden isyan etmedimi üzerindeki baskıdan ve fakirlikten benimkide bu ben üstlerime bugüne kadar hiç saygısızlık yapmadım ama verilen kararlar beni oldukça yıprattı askere gidemezsin yok bunu yapamazsın, izin alamazsın peki ne bir canım var onuda aldılar benim amacım işte bu hani maxide bir madde vardı
''özel hayatı foruma bulaştırmamak''
bende bunu yapıyorum ama bunu yaparkende genel olarak ele alıyorum ben sinirlenicem size kızıcam siz üzüleceksiniz zaten bugüne kadar aldığım uyarılar hep tartışmalardan çıkmadımı
ben artık sabredemem ben sabırsız biriyim bazen kendi kendime bu kadar nasıl dayandım demişimdirsana dayanımıyordur
--------------- Ekleme ---------------
dogru diorsun kaderin kötü yazılmiş .uyarılaırıda bileme valla sabırlı olcan hayat bu işte
sana dayanımıyordur
Sana dayandıktan sonra bana da dayanıyordur merak etme 
sizle bir ilgisi yok özel sebeplerHadi canımBize dayanamıyor musun abi artık
![]()
Komik olduğunumu sanıyorsunSana dayandıktan sonra bana da dayanıyordur merak etme
![]()
varya gülmek için zorluyorum olmuyor eski zaza gitti galibane uçması ya bunlar gerçek![]()

Vesselάm;3192446' Alıntı:
melek 1 saat önce bunu ekleseydin çok gülerdim ama son 1 saat öyle bir geçtiki (yanlış anlama senle alakası yok
) bunalımı tam olarak nasıl bişey bilmemsem burada çıldırırdım