MasteLaa
Üye
CPU su daha hızlı hünkarımHayır hayır!S+ , S'e oranla geride olan bir model.Lütfen..![]()

CPU su daha hızlı hünkarımHayır hayır!S+ , S'e oranla geride olan bir model.Lütfen..![]()

Göz boyamaca.
CPU su daha hızlı hünkarım![]()
Kafam yine karıştıS mi S+ mı Oyun performansı ve internet hızı olarak düşünürseniz hangisi önde ?
- - - Eklendi - - -
Yada Ace 2
S advance en iyisiGöz boyamaca.
Ace 2?!Evet daha iyi.Alabiliyorsan S Advance derim.Ama alamıyorsan Ace daha iyi bu cihazlardan.
Ace 2 daha iyidirS , S+ , Ace 2 Hangisi ? Dediğim gibi oyun ve internet önemli.
Sen sağolTamam 2 sinden birini alıcam
- - - Eklendi - - -
Çok saolun bu arada
Peki siz hangisini önerirsiniz S mi S plus mı ?
Galaxy S5830i marka telefonum var. galaxy ace i mi yoksa galaxy ace 2 mi Hangisi benim telefon oluyor yahu ?
En kısa zamanda.Teşekkürler konu üst
Konuyu biraz renklendirirsen daha iyi olur![]()
Teşekkürler.Ancak benim bildiğim Adreno 320 200 milyon polygon çizmekte.Neyse zaten veriler tam olarak kesin diyemeyiz.Eklerimsöylendi mi bilemiyorum ama asıl yazıda bazılarını okuyamadım. eğer yoksa ek bilgi olsun diyerekten;
-Adreno225: 125 Milyon Üçgen / Saniye;
-Adreno320: 225 Milyon Üçgen / Saniye..
Adreno 225; Lumia920, 820 vs.. genellikle Wp8 1. Nesil ihazlarda..
Adreno 320; Lg Optimus G, Htc J Butterfly gibi duyurusu yapılan fakat avrupaya henüz sunulmayan cihazlarda..

Seni ek kaynak olarak ekledimsöylendi mi bilemiyorum ama asıl yazıda bazılarını okuyamadım. eğer yoksa ek bilgi olsun diyerekten;
-Adreno225: 125 Milyon Üçgen / Saniye;
-Adreno320: 225 Milyon Üçgen / Saniye..
Adreno 225; Lumia920, 820 vs.. genellikle Wp8 1. Nesil ihazlarda..
Adreno 320; Lg Optimus G, Htc J Butterfly gibi duyurusu yapılan fakat avrupaya henüz sunulmayan cihazlarda..

Güncellendi.
Teşekkürler.Ancak benim bildiğim Adreno 320 200 milyon polygon çizmekte.Neyse zaten veriler tam olarak kesin diyemeyiz.Eklerim
- - - Eklendi - - -
Seni ek kaynak olarak ekledim![]()
, yeni bilgiler öğrendikçe, duydukça, okudukça yazarım 
Teşekkür ederük.gerek yoktu babacan eyvallah, yeni bilgiler öğrendikçe, duydukça, okudukça yazarım
![]()