MaxiRehber - Mobil GPUlar

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
hasan mhz i yukarı çekememe nedenleri aşırı ısınmasından dolayı cihazı tehlikeye sokması apple forumlarından okuduğum kadarıyla çok çekirdekli olsa bile tehlike derecesine giriyor bir adam asphault 7 den örnek vermiş iphone4s de ; uzun süre asphault 7 oynuyor ve sonra ekran kendini %20 oranında parlaklıktan kısıyor nedenide cihazın genel ısısının çok yükselmesi ve sistemin bunu fark edip önlem alması(eskiden cihaz çok ısındı mesajını verip oyunu açmazdı) üşenmedim denedim gerçekten yan çelik barları el değmeyecek(gerçek anlamda) derecede ısınıyor ve ekran kısılıyor peki bu ne zaman oluyor yaklaşık 1 saatlik kullanımdan sonra birde hava sıcaksa örneğin burada 40 derece . ve cihazların iç soğutmaları yeterli değil bu yüzden hızı aşırtmıyorlar çekirdekle çözmeye çalışıyorlar.

olabilir abi sebebini yazmamis adamlar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
5800xm de gpu var mıki? :D
Yok.:D
hasan mhz i yukarı çekememe nedenleri aşırı ısınmasından dolayı cihazı tehlikeye sokması apple forumlarından okuduğum kadarıyla çok çekirdekli olsa bile tehlike derecesine giriyor bir adam asphault 7 den örnek vermiş iphone4s de ; uzun süre asphault 7 oynuyor ve sonra ekran kendini %20 oranında parlaklıktan kısıyor nedenide cihazın genel ısısının çok yükselmesi ve sistemin bunu fark edip önlem alması(eskiden cihaz çok ısındı mesajını verip oyunu açmazdı) üşenmedim denedim gerçekten yan çelik barları el değmeyecek(gerçek anlamda) derecede ısınıyor ve ekran kısılıyor peki bu ne zaman oluyor yaklaşık 1 saatlik kullanımdan sonra birde hava sıcaksa örneğin burada 40 derece . ve cihazların iç soğutmaları yeterli değil bu yüzden hızı aşırtmıyorlar çekirdekle çözmeye çalışıyorlar.

Bizim forumdan bir arkadaş aşırtıyordu ama bir yerden sonra oyunlarda değişik ve anlamsız çizgiler çıkmaya başlamış.:hmmm

abandonware

abandonware

Üye
güzel fakat s2 nin hem adreno 220 hemde mali-400 bulundurduğu yazıyor ?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nihayet konuyu tam okuma fırsatım oldu. Neredeyse her ekran kartı türü Adreno 205 veya 220 ile kıyaslanmış. 205 bir çok konuda iyiymiş. Adreno 220, 205'e ve testlere göre yine biraz daha iyi. Sonuç olarak bundan sonra alınacaksa en az Adreno 220 tercih edilmelidir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
erko merko

erko merko

Üye
Teşekkürler bilmeyenle için çok güzel bir konu, galaxy s2'nin tegra versiyonuda olması lazım fakat Türkiyede satılmadı sanırım.

cyber

cyber

Üye

)))

Üye
Merhaba telefon alıcam ama Samsung Galaxy s ile s plus arasında gidip geliyorum s
PowerVR sgx540 s plus adreno 205 hangisini tercih etmeliyim ? Günümüz oyunlarına ve gelecek oyunlarına hangisi ayak uydurabilir ? Teşekkürler..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Merhaba telefon alıcam ama Samsung Galaxy s ile s plus arasında gidip geliyorum s
PowerVR sgx540 s plus adreno 205 hangisini tercih etmeliyim ? Günümüz oyunlarına ve gelecek oyunlarına hangisi ayak uydurabilir ? Teşekkürler..
İkisi de neredeyse aynı düzey GPU lar :hmmm

)))

Üye
Adreno 205 de herhangi bi kasma donfa falan varmı ? Yüksek performans isteyen oyunlarda (Gta 3 gibi ) performans düşüklüğü falan olur mu ? Kafam çok karıştı . Teşekkürler ..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Adreno 205 de herhangi bi kasma donfa falan varmı ? Yüksek performans isteyen oyunlarda (Gta 3 gibi ) performans düşüklüğü falan olur mu ? Kafam çok karıştı . Teşekkürler ..
Oyununa göre değişir.Tegra 3 düzeyinde bir oyun oynamasını bekleyemezsin.GTA 3 ü oynatır.

)))

Üye
Peki siz hangisini önerirsiniz S mi S plus mı ?

)))

Üye
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz .

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Takipçi Satın Al

Üst Alt