doğrudur elmam vcde meov hafif kasıyor yazmış vatandaşlar
Kesinlikle.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu tableti almayı düşünüyorum ve grafik işlemcisinin MALI400MP olduğu yazıyor. Güçlü bir gpu sanırım. Günümüz oyunları için yeterli olur mu?

Vay beÇok iyi niyetli davranmış arkadaşlar hünkarım
1.9 oc performans modunda grafik ayarları %50 deyken çok kasıyor
%15 e çekince kasmıyor fakat bir anlamı kalmıyor grafikler çok kötü oluyor

herkes mali-400'ün çok iyi bir gpu olduğunu sanıyor da mantık o şekilde işlemiyor.
mali-400 neye göre iyi?
mali-400'ün bir çok modeli var. tek çekirdekten dört çekirdeğe kadar uzanıyor bu modeller ayrıca overclocklu versiyonları da var.
yani gidip de mali-400 var diye galaxy ace 2 veya galaxy s3 mini alırsanız pişman olursunuz çünkü vereceği performanstan memnun kalmazsınız. bu tip hesaplı cep telefonlarında mali-400'ün düşük versiyonlarını kullanıyorlar. aynı şekilde ucuza satılan çinli şirketlerin tabletlerinde de durum böyle.
Yorum için teşekkür ederim. Tablet özelliklerine göre ucuz 340 liraya satılıyor. Sim desteği olduğu için almak istiyorum. İşlemcisi hakkında bir bilginiz var mı? Arada oyun oynarım fruit ninja, angry birds tarzı bunlar için yeterlidir sanırım.
İşlemci: Multi-Core Allwinner A10,cortex A8. CPU 1.5GHz
tablet adı modeli nedir?
herkes mali-400'ün çok iyi bir gpu olduğunu sanıyor da mantık o şekilde işlemiyor.
mali-400 neye göre iyi?
mali-400'ün bir çok modeli var. tek çekirdekten dört çekirdeğe kadar uzanıyor bu modeller ayrıca overclocklu versiyonları da var.
yani gidip de mali-400 var diye galaxy ace 2 veya galaxy s3 mini alırsanız pişman olursunuz çünkü vereceği performanstan memnun kalmazsınız. bu tip hesaplı cep telefonlarında mali-400'ün düşük versiyonlarını kullanıyorlar. aynı şekilde ucuza satılan çinli şirketlerin tabletlerinde de durum böyle.
PowerVR SGX543 MP2 çift çekirdekli ancak şu anda çoğu gpu'dan daha güçlüdür.Bu arada iphone 4s'in GPU'su ne oluyor ?
Neden Pişman Olsunlar Gpudan Beklenen Oyunları Çalıştırması Değilmidir?
Adreno 205 Bile Şu An Gta Vice city dışında çok sağlıklı Mali400 Ün İdeal Gpu Olduğunu Düşünüyorum ve illa da 4 çekirdek olması gerektiğini sanmıyorum.
PowerVR SGX543 MP2 çift çekirdekli ancak şu anda çoğu gpu'dan daha güçlüdür.
- - - Eklendi - - -
n9'daki sgx530 ve iphone 3gs ile 4'teki 535 bile hemen hemen her oyunu açtığına göre adreno 205 bunu rahatça yapabilir.
mali-400 ise tek çekirdekte adreno 205 performansını ancak verir. bu yüzden tek çekirdekli mali-400 olan cihazlarda oyunların kastığına dair şikayetleri görebiliyoruz.
Hmm teşekkür ederim. Peki sizce iphone 5 ile iphone 4s arasındaki gpu farkı büyük müdür ?
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler
iphone 5'teki de aynı gpu'nun üç çekirdeklisi. daha güçlü ama iphone 4s'teki şu an için gayet yeterli olacaktır.
Ekledim@cihani sultan, adreno 330 duyuruldu. snapdragon 800 islemci ile birlikte gelecek. performans olarak 2 farkli yazi okudum. 360 milyon ucgenin uzerinde grafik performansi var.

şu anda kullanımda olan en güçlü gpu ipad 4'teki sgx 554 mp4. tegra 4'teki ulp dahil alayına el öptürür.![]()