ycg35
Üye
mesela techno arkadaşımız ocak ayının 25 inde üye olup 06.02.2008 de 500 mesajı geçmeyi başarmış tebrik ederim techno yakında alacağın kntrlerden bizede verirsin artık son zmnlarda bnde dikkat ediyorum 2 günlük üyeliği ile bndn fazla msj atıp konu açmış üyeler var bi arkadaşımızın önerdiği gibi denetleme yetkisi bazı kıdemli üyelere verilmeli yoksa forum gitgide mesaj çöplüğüne döner birde dikkat ediyorum günde bini aşkın internet kullanıcısı foruma üye oluyor bu iş çığırığından çıkabilir...
mesela techno arkadaşımız ocak ayının 25 inde üye olup 06.02.2008 de 500 mesajı geçmeyi başarmış tebrik ederim techno yakında alacağın kntrlerden bizede verirsin artık son zmnlarda bnde dikkat ediyorum 2 günlük üyeliği ile bndn fazla msj atıp konu açmış üyeler var bi arkadaşımızın önerdiği gibi denetleme yetkisi bazı kıdemli üyelere verilmeli yoksa forum gitgide mesaj çöplüğüne döner birde dikkat ediyorum günde bini aşkın internet kullanıcısı foruma üye oluyor bu iş çığırığından çıkabilir...
düşünmedim sanma ama bn senide takip ediyorum mesajlarına bakıyorum teşekkür vs dediğin gibi bnde teşekkür ediyorum teşekkür etmek güzeldir ama snde yanlış anlama sonuçta biraz şaşırtıcı değilmi ocağın 25 inde üye olupta bu kdr çok mesaja ulaşabilmen bn kasım ayından beri üyeyim bu kdr mesajım var neyse ya kafanıza göre takılın yöneticilere zorluk olmasında...
Başka Üyeler Hakkında Bu Şekilde Yorum Yapmayıngunde 27 anketle Bir üye var bu arkadaşa rakipkendisi kntr aldı daha uğramaz oldu
Başka Üyeler Hakkında Bu Şekilde Yorum Yapmayın
yapacaksanız bile isim vermeyin
çok yanlış bir durum bu bence
hem bahsetteiğiniz üye kendi temalarını hazırlayıp paylaşıyor.
chona yazdığın yorumu düzeltmeni rica ediyorum
aaynı şekilde Yuck isimli üyeninde mesajını düzeltmesi uygun olur
yorumlarınıza birşey demiyorumyaptığım yorumda haksız olsam silerdim. ama arkasındayım yorumlarımın
Doğru Kızmakta haklı olabilirsinizama gerçekleri söylemek suç değil gücüme gitti yazdım o iki mesajımı silebilirsin nazy ama çok ilginç olduğunu sende kabul et sonra bide cvp yazıyo çalışkan üyeyim diye bn bu konudaki yorumlarımı artık uzatmayacağım o mesajlardaki üye isimlerini siliyorum istersen o msjlarımıda silebilirsin bu konu artık bni aşar durduk yere banlanmaktansa büyüklük bnde kalsın...
Hiç sormaDesenize Benim Puanlar Elimde Patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?