fb_blackangel
Üye
Maxiplus 5 rootsuz oynanan oyunlar ile ilgili
ben telefonu yeni aldım oldukça hızlı ancak ram çok düşük bu nedenle oyunlar bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor buraya root atmadan oynadığım en güzel oyunları söyleyeceğim malesef atamıyorum mobil olduğum için sadece bilgi amaçlı eğer 512 mb ram'i bulunan telefon sahipleri varsa onlar da bu konu altında yazabilir birlikte bilgi paylaşımı yapmış oluruz. Ilk olarak en çok sevdiğim oyun racing tunder 2 grafik olarak ve hız olarak süper google mağazadan indirilebilir boyutu da oldukça küçüktür ayrıca online olarakta çok iyi iş çıkarıyor. 2. Oyun ise temple run 1-2 her ikisini de çok seri bir şekilde çalıştırıyor. 3. Oyun Nova'nın ilk android oyunu google mağaza'da yok internette ararsaniz bulursunuz oyun biraz sıkıcı ancak . 4. Oyun subway surfer tüm seriyi çalıştırıyor. 5. Oyun bir emulatör oyunlarına benzeyen samurai ninja internette ararsaniz bulursunuz. Şu anda 70 mb'den büyük oyun çalıştıramadim root gerekli yazıyor ancak hem garanti dışına çıkması hem de dosyaları geri getirecek rom olmaması beni root işini garanti bitene kadar askıya almaya yöneltti. Benim bilmediğim güzel oyunları yazarsaniz sevinirim teşekkürler.