[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rompacher yamasını unutma tel kapanıp açılma aşamalrını unutmua

RedMaker

RedMaker

Üye
Yamayi kendisi yapiyordu zaten onceden ancak format attigim zaman (telefonu hackledim) uygulama yuklendi sonrada modlarin nereye yuklemecegimi sectikten sonra verdi

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Mesaj baloncukları oldu ancak batarya miflerini uydulamadı. C6 01

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mif yükleme yerini seç ve avkon2 seç telefon kapat aç

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
şimdi oldu . Tüm modlar mifler çalışıyor.teşekkürler

shifty

Üye
herşeyden önce kolay gelsin...
N8 kullanıyorum daha önce yüklemeye çalıştım yüklenemedi hatası verdi hard format attım tekrar denedim yüzde doksanda yine aynı hatayı verdi phython yükledim tekrar denedim bu sefer yüzde ellide yüklenemedi hatası verdi...
Aklıma gelen herşeyi denedim olmadı. Sıkıntının neyden kaynaklandığı konusunda bi fikrin var mıdır? Yoksada sağlık olsun emeğine sağlık uğraşmışsın o kadar.
Bu arada Rompatcher daki yamalar aktif.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
efektler uygulaması var ise kaldır python var ise kaldır öyle kurmaya dene bu maximod içinde ikiside var büyük ihtimal çakışıyor hard format atmış olabilirsin ama bu maximod e ye de yükleme yapıyor sanırım orda atık dosya kalmış orada çakışma oluyor e yi de biçimlendirmelisin ve yedek alırken mümkünse resimlerini ve müzikleri ve videolarını al private resource system data gibi klasörleri yedekleme

shifty

Üye
efekt uygulaması hiç yüklemedim phythonu kaldırıp tekrar denedim yine hata verdi en kısa zamanda e yi biçimlendirip tekrar deneyime yi biçimlendirdim tekrar denedim sonuç yine aynı yüzde 90 dayken yüklenemedi diyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maximod refresh i kurmaya çalışıyorsun dimi ?

shifty

Üye
evet

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yüklemeye başlamadan önce maximod v6 seçeneğinin işaretini kaldırıp yüklemeye yapmayı dener miisn ?

shifty

Üye
deneyimyine olmadı yüzde ellide hata verdi bu sefer

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cfw falan mı kullanıyorsun

shifty

Üye
hayır

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e de maximod klasörü var mı

shifty

Üye
xplore la baktım yokdosyayı tekrar indirip baksam mı acabahocam tekrar indirdim bu sefer oldu ilk indirdiğim dosyada sorun vardı heralde.
İlgilendiğin için çok sağol. Açıkçası uğraşacağını sanmıyodum beni yanılttın sağol...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim her zaman cevap veririm ben konu benim konu oludğu için bildirimler geliyor ve pc başında olduğum zamam mutlaka cevap veririm ama dosya indirme hatası olduğunda dosya bozuk uyarısı verir sana nasıl uyarı veriyordu

shifty

Üye
yüklemeye başlıyodu normal bi şekilde yüzde doksana geldiğinde yüklenemedi deyip çıkıyodu.
şimdi yüklendi herşeyi istediğim gibi ayarladım telefonu kapattım açtım bu seferde ekran siyah ve ekranda pil ve bi kaç şey daha var. önceki sayfalarda aynı şeyi yaşayan biri vardı o nasıl çözmüş bi bakıyımo arkadaşa ev ekranına xplore un kısa yolunu ekle demişsin ama ben hiç bişey yapamıyorum ekranda şebeke pil saat geri ve seçenekler var ama hiç biri tıklayınca cevap vermiyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
menü alt klasör modu uyguladın mi

shifty

Üye
uygulamıştım ama artık bi önemi kalmadı telefona format attım :ehe

Üst Alt